Multi Acc Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Norway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Norway

Efsane Üye
İletişim
Bana Göre Forumdan "Kalıcı" Yemiş Bir insanın
Yan Hesap ile Forumu Kullanmaya Devam Etmemesi Gerekir

örneğin

Dolandırıcılık
isyan Başlatma
virüslü Dosya Gönderme

Bu Tarz Sebeplerden Dolayı Ban Yiğen Kişiler Hala Forumda Barınıyor Bunların Önüne Geçilebiliyorsa Geçilmesi gerek

Saygılarımla

@Neofix @L3G

örneğin

Dolandırıcılık
isyan Başlatma
virüslü Dosya Gönderme

Bu Tarz Sebeplerden Dolayı Ban Yiğen Kişiler Hala Forumda Barınıyor Bunların Önüne Geçilebiliyorsa Geçilmesi gerek

Saygılarımla

@Neofix @L3G
İp ban Gelebilir:doge:

Mac Idye Ban Atsınlar Mümkünse

örneğin

Dolandırıcılık
isyan Başlatma
virüslü Dosya Gönderme

Saygılarımla

@Neofix @L3G
haklısın böyle durumlarda forumun daha sağlıklı bir ortam olabilmesi için kesinlikle önlem alınması gerek kalıcı cezalar alan kişilerin tekrar forumda yer alması ciddi sorunlar yaratıyor dolandırıcılık virüs gönderme gibi olayların önüne geçilebiliyorsa bu konuda daha sıkı bir politika izlenmesi gerektiği aşikar saygılarla

Merhaba, forumdan yasaklanan üyelerin tekrar yasaklanması gibi bir olay söz konusu değil. Bu üyeler cezalandırıldıktan sonra yeni bir hesapla tekrar forumu kullanmaya devam edebilirler. Ancak kural dışı bir hareketi olduğunda ve forum yasalarını ihlal ettiğinde tabii ki cezalandırılır ve forumdan uzaklaştırılırlar. Bahsettiğiniz üyelere gözattığımda forum kurallarını ihlal edici bir davranışlarını görmedim. Eğer ki böyle bir duruma şahit olursanız bunun için rapor sistemini kullanmanız adaletin sağlanmasında yeterli olacaktır.

Merhaba, forumdan yasaklanan üyelerin tekrar yasaklanması gibi bir olay söz konusu değil. Bu üyeler cezalandırıldıktan sonra yeni bir hesapla tekrar forumu kullanmaya devam edebilirler. Ancak kural dışı bir hareketi olduğunda ve forum yasalarını ihlal ettiğinde tabii ki cezalandırılır ve forumdan uzaklaştırılırlar. Bahsettiğiniz üyelere gözattığımda forum kurallarını ihlal edici bir davranışlarını görmedim. Eğer ki böyle bir duruma şahit olursanız bunun için rapor sistemini kullanmanız adaletin sağlanmasında yeterli olacaktır.
Sanırım Yanlış Okudunuz Konuda Kimseye itafen Bir isimde bulunmadım Ben Sadece " Göz Ardı Edilmicek " Suçlar Sebebi ile banlanan Kullanicilarin Forumda Barınmasini istemem Örneğin Frum adli arkadas ban yemis 1dk sonrasinda multiacc ile frumcuk adli hessbi ile devam ederken tekrar ban yedi

Yaptığınız Yöntem Daha İyi Çünkü Bir Kere Hata Yapanlar Birdaha Yapmaması Adına Yan Hesapla Gelmeleri İyi Olmakta.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt