Yok Galiba Kimse BakmamışBEYLER FREE LUA EXECUTER VE LUA CODLARI ARIYORUM ELINDE OLAN VARMI?
NOT: Mta için
çalışan lua exec yok diye biliyorum hepsi fix artıkBEYLER FREE LUA EXECUTER VE LUA CODLARI ARIYORUM ELINDE OLAN VARMI?
NOT: Mta için
calisan buldum bende lua code lazimçalışan lua exec yok diye biliyorum hepsi fix artık
menü gelir ancak herhangibi bir lua girdğin ve çalıştırığın an ban yersin zatencalisan buldum bende lua code lazim
metoxd_ sabah yazsan olurmu knk yatcamda bakarim sabahavar bende discord ver
setElementData(localPlayer, "bakiyeMiktar", 100, false)
triggerServerEvent("bakiye:bandana", localPlayer, "Bandana", "Mor", 125, -200)
addCommandHandler("flexyn11", function()
local data = getAllElementData(localPlayer)
for k, v in pairs(data) do
outputChatBox(k..": "..tostring(v))
end
end)
tsekkur ederim dostumBAKİYE BASMANA YARARC++:setElementData(localPlayer, "bakiyeMiktar", 100, false)
/market Bir Eşya Basmak İcindir ordaki Bandanayi m4 yaparsan m4 basar.C#:triggerServerEvent("bakiye:bandana", localPlayer, "Bandana", "Mor", 125, -200)
C:addCommandHandler("flexyn11", function() local data = getAllElementData(localPlayer) for k, v in pairs(data) do outputChatBox(k..": "..tostring(v)) end end)
iyi ban yemeler yılların luası la bunlarBAKİYE BASMANA YARARC++:setElementData(localPlayer, "bakiyeMiktar", 100, false)
/market Bir Eşya Basmak İcindir ordaki Bandanayi m4 yaparsan m4 basar.C#:triggerServerEvent("bakiye:bandana", localPlayer, "Bandana", "Mor", 125, -200)
C:addCommandHandler("flexyn11", function() local data = getAllElementData(localPlayer) for k, v in pairs(data) do outputChatBox(k..": "..tostring(v)) end end)