yok lan farklı pcde denedim gene aynı şey başka mousede deneyince gidiyo ama bu mousede oluyorat mı abi
Adam ne bilsin aqtamam kardesım tekerlegi nasıl yapcaz yani
niye yazıyo o zaman kardesim sen ne sakat bir adamsın yaAdam ne bilsin aq
yeni al ozmn yada yt den bak içini açarsan çözersin belkiminecraftta slot değişirken lazım oluyo
mouseye bişi oluyo aşşağıya giderken gidiyo sonra bi anda donup hafif yukarı cıkıyo yukarı cıkarken donuyo aşşağıya iniyo bişey oldu çözümü varmı
mouseye bişi oluyo aşşağıya giderken gidiyo sonra bi anda donup hafif yukarı cıkıyo yukarı cıkarken donuyo aşşağıya iniyo bişey oldu çözümü varmı
kardesim bak atk a9 çin malımı kaçak mı çakma mı boş yapma bana burdaLa çakma Çîn malı boklu mause almışsın bozulmuş Burda çözüm atıyosun siktir git yenisini al gelip tamir mi etsin istiyorsun millet
Kankam kablolumu wirelessmi wireless ise pili azalmış olabilir veya markası logitech flnsa kronik olabiliryok lan farklı pcde denedim gene aynı şey başka mousede deneyince gidiyo ama bu mousede oluyo
küfür etmeLa çakma Çîn malı boklu mause almışsın bozulmuş Burda çözüm atıyosun siktir git yenisini al gelip tamir mi etsin istiyorsun millet