🪄Mouse Pad Önerisi🪄

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan christ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

christ

Yorgun
Prime Üye
Tekrardan merhaba arkadaşlar sizden son kez tavsiye alacağım, önerebileceğiniz güzel f/p mouse padler var ise paylaşırsanız sevinirim hem görünümü hem de işlevi iyi olursa sevinirim
Bütçem çok fazla yok Max 1k

Tekrardan merhaba arkadaşlar sizden son kez tavsiye alacağım, önerebileceğiniz güzel f/p mouse padler var ise paylaşırsanız sevinirim hem görünümü hem de işlevi iyi olursa sevinirim
Bütçem çok fazla yok Max 1k
Hocam önceki konunuzda zaten mouseler hakkında konuştuk. Bütçeniz 1k ise

Bunu alabilirsiniz veya bütçenizi 1.4k ya çıkarabilirseniz

spirit of aim alabilirsiniz. Karar size kalmış ve kullanacağınız boyutlara.

Eyvah.

Hocam şunu buldum şimdi ama biraz tuzlu fiyatı nasıl ?
Spirit of aim güzeldir hocam. Alabiliyorsanız alın derim şahsen.

Hocam önceki konunuzda zaten mouseler hakkında konuştuk. Bütçeniz 1k ise

Bunu alabilirsiniz veya bütçenizi 1.4k ya çıkarabilirseniz

spirit of aim alabilirsiniz. Karar size kalmış ve kullanacağınız boyutlara.

Spirit of aim güzeldir hocam. Alabiliyorsanız alın derim şahsen.
Hocam bu spirit of aim baya büyük sanırım attığınız iyi geldi.

Yakınmış hocam aslında ölçüleri bilemedim.

Hocam bu spirit of aim baya büyük sanırım attığınız iyi geldi.
Hocam masanıza göre boyut almanız lazım tabikide ama boyut olarak sorununuz yoksa şahsen büyük mousepadler almak daha iyi bence.

Yakınmış hocam aslında ölçüleri bilemedim.
Karar sende kalmış hocam. Şuan klassegear mousepade sahibim size önerdiğim değil farklı bir mousepad. Ama bence aralarındaki fiyat farkı sizin için problem değilse spirit of aim daha iyi hem yüzey seçebiliyorsunuz hemde şahsen görünüşü daha iyi. Benim klassegear mousepadim biraz kontrol odaklı ve yüzeyini çok sevmiyorum değiştireceğim galiba.

Hocam masanıza göre boyut almanız lazım tabikide ama boyut olarak sorununuz yoksa şahsen büyük mousepadler almak daha iyi bence.
Hocam aslında şu anda kulandığım mousepad şu klavyeninde sığdığı mousepadlerden ve klavyem tam benim baya büyük yani anlayacağınız o yüzden mouseye yer çok az kalıyor ama görsen yani hocam şu küçük mousepadlerdende az kalıyor belkide yine bir türlü idare ediyorum ama lazım baya, şu klavyeyide artık mousepade koymayayım dedim gereksiz gelmeye başladı ondan tek mouse koyabileceğim bir mousepad arıyorum.

Hocam aslında şu anda kulandığım mousepad şu klavyeninde sığdığı mousepadlerden ve klavyem tam benim baya büyük yani anlayacağınız o yüzden mouseye yer çok az kalıyor ama görsen yani hocam şu küçük mousepadlerdende az kalıyor belkide yine bir türlü idare ediyorum ama lazım baya, şu klavyeyide artık mousepade koymayayım dedim gereksiz gelmeye başladı ondan tek mouse koyabileceğim bir mousepad arıyorum.
Hocam bende eskiden tam klavye kullandığımda sizle aynı derdi çekiyordum. Maalesef bu şartlarda yatay olarak büyük, geniş bir mousepad almak daha iyi hocam Benim şuanki mousepadim mesela kasa ile masanın bir yanına kadar tamamen alanı kaplıyor. Bence klavyeyi mousepadin üzerine koyun biraz daha fazla alana sahip olursunuz.

Bu gibi mousepadler tercih edebilirsiniz.

Hocam bende eskiden tam klavye kullandığımda sizle aynı derdi çekiyordum. Maalesef bu şartlarda yatay olarak büyük, geniş bir mousepad almak daha iyi hocam Benim şuanki mousepadim mesela kasa ile masanın bir yanına kadar tamamen alanı kaplıyor. Bence klavyeyi mousepadin üzerine koyun biraz daha fazla alana sahip olursunuz.

Bu gibi mousepadler tercih edebilirsiniz.
Aynı hocam ya aslında ya sadece mouseyi kaplayan bir mousepad ya da dediğiniz gibi masayı kaplayan bir mousepad alsam daha iyi olacak.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt