Mouse önerisi

Crusth0

Gold Üye
İletişim
razer deathadder v2 mini kullanıyorum yavaş yavaş ömrünü doldurdu tekrar aynısını sarı siteden alayım dedim adam akıllı satan yok :d
ikinci el olarak şöyle bi 1000TL bandında alabileceğim deathadder v2 mini gibi birşeyler önerebilir misiniz

siteyi technopat olarak kullanıyorum evet

razer deathadder v2 mini kullanıyorum yavaş yavaş ömrünü doldurdu tekrar aynısını sarı siteden alayım dedim adam akıllı satan yok :d
ikinci el olarak şöyle bi 1000TL bandında alabileceğim deathadder v2 mini gibi birşeyler önerebilir misiniz

direk bunu al kanka fiyat performans en iyisi bence

direk bunu al kanka fiyat performans en iyisi bence
konuda belirtmeyi unutmuşum
kablolu arıyorum kablosuzlar daha yavaş geliyor nedense ve sürekli şarj sorunu ile uğraşmak istemiyorum

konuda belirtmeyi unutmuşum
kablolu arıyorum kablosuzlar daha yavaş geliyor nedense ve sürekli şarj sorunu ile uğraşmak istemiyorum
şarj sıkıntısı cekmiyorsun ben 3-4 güne 1 kez şarj ediyorum zaten 1 saat içindede fulleniyor 1k bandına 2 el olarak güzel bir mause bulman biraz zor bütceni arttırmanı öneririm

bilmediğimden soruyorum iyi bir mouse oynanan oyuna çok etki ediyor mu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt