Mouse Önerisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

level999giant

level 1 crock
Diamond Üye
Arkadaşlar elim orta büyüklükte. Ona göre ideal hafif bir mouse arıyorum önerileriniz benim için çok önemli.
Bugün beklediğim mouse siparişi geldi fakat... yanlış bir modelden verdiğim için kürek elli arkadaşlarımız için tasarlanan bir mouse hem çok büyük hem çok ağır.
Ve mouseye bakmadan içinde ki sticker i aldım bi yere yapıştırdım umarım iade alırlar :(

Razer Deathadder v2 modeli yerine essential modelini sipariş vermişim üzerinde dpi tuşu bile yok kullanmayı denedim ve gerçekten büyüklüğünden ötürü döndürürken zorlanıyorum. " Deathadder v2 ye dönüş yapacaktım ama oda 450 küsür tl civarın da bütçem 250 - 300 tl arkadaşlar. ' Stickerden ötürü iade alırlar mı sizce ?

• Beğen
Tepkiler: Zoe
Arkadaşlar elim orta büyüklükte. Ona göre ideal hafif bir mouse arıyorum önerileriniz benim için çok önemli.
Bugün beklediğim mouse siparişi geldi fakat... yanlış bir modelden verdiğim için kürek elli arkadaşlarımız için tasarlanan bir mouse hem çok büyük hem çok ağır.
Ve mouseye bakmadan içinde ki sticker i aldım bi yere yapıştırdım umarım iade alırlar :(

Razer Deathadder v2 modeli yerine essential modelini sipariş vermişim üzerinde dpi tuşu bile yok kullanmayı denedim ve gerçekten büyüklüğünden ötürü döndürürken zorlanıyorum. " Deathadder v2 ye dönüş yapacaktım ama oda 450 küsür tl civarın da bütçem 250 - 300 tl arkadaşlar. ' Stickerden ötürü iade alırlar mı sizce ?
knk elin küçükse deathadder v2 mini al bended o var

yaklaşık 6 7 aydır bunu kulanıyorum hiçbir sorununu görmedim orta boyut için ele de iyi oturuyor öneririm

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
deather v2 satıyım

annem sağolsun paketi yırtarak açtığı için kargo göndermeyi iptal ettik bununla devam edecez mecbur alışacam ah ah konu kilit @LAFUNEE

fitment km-gx7 bence gayet iyi bir set
470 tl idi en son

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt