mouse hk

belescikaykuni

Master Üye
benim g305 bozuktu biraz kuzende bana hediye almış attack shark x3 turuncu almış 1.5k ya iyimi? 51 gram felan griptape takınca baktım iyimi?

up

Son düzenleme:
evet fiyatına göre gayet kaliteli donanıma sahip bir mouse 650IPS değerine ve 50G hızlanmaya sahip ayrıca huano switchleri barındırıyor kailh GM8.0 mikro anahtarı da mevcut içerisinde 1Khz kullanımda da 9 gün gidiyor şarjları yanlış bilmiyorsam yani fiyatına göre biçilmiş kaftanlardan bir tanesi hayırlı olsun güle güle kullan abisinin gülü :iloveyoubaby:

evet fiyatına göre gayet kaliteli donanıma sahip bir mouse 650IPS değerine ve 50G hızlanmaya sahip ayrıca huano switchleri barındırıyor kailh GM8.0 mikro anahtarı da mevcut içerisinde 1Khz kullanımda da 9 gün gidiyor şarjları yanlış bilmiyorsam yani fiyatına göre biçilmiş kaftanlardan bir tanesi hayırlı olsun güle güle kullan abisinin gülü :iloveyoubaby:
sağol abim bi htimal bu hafta sonu ankaraya gelebilirim buluşakmı :D:yeslove:

ruby seni yakalamışken sorayım vxe r1 pro max almak mantıklımı ?

güzel kanka bende mad r major modeli var 8k hz 3950 sensör memnunum
image.png

hayır mantıklı değil çünkü içerisinde pixartın 3395 sensörünü taşıyor aynı bütçede "darmoshark m3 pro max" mouse'u mevcut içerisinde pixartın dünya'nın en son sensör özelliğine sahip 3950 sensörü var diğer özellikleri söylememe gerek yok zaten kendi arkadaşıma da önerdim kullanıyor tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt