MoonWare Arduino Aimbot | Crâck Me

uzun bir sure beklemelisin
knk tibetidulik ve lolsukubilidik etiketlememissin?
konudaki her salağı ve cevabı anlarım anlayış gösteririm ama ben bu mala bu adam bunu yapmak için zorunlu olmadığını ve kendisine reverser demediğini nasıl anlatabilirim ?

emin ol bu adam ego tatmin etmek için bunu yapmıyor sırf bilgisine bilgi katmak için bunu yapıyor . aptal aptal millete saldıracağına yada küçümseyeceğine şu hayatta bi sPike yara

konudaki her salağı ve cevabı anlarım anlayış gösteririm ama ben bu mala bu adam bunu yapmak için zorunlu olmadığını ve kendisine reverser demediğini nasıl anlatabilirim ?

emin ol bu adam ego tatmin etmek için bunu yapmıyor sırf bilgisine bilgi katmak için bunu yapıyor . aptal aptal millete saldıracağına yada küçümseyeceğine şu hayatta bi sPike yara
ozr dlerm ben ck bilgszm sen ck bilgili sen ates ben tas? cunk iron! yaptigimi anlamamsinn

Sinirlenme kanzi değmez

Anlik Hydro

486b2652dde9093b94108e8b70a7f58e.jpg
anlık nympex*

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt