Mont Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Swarked
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Swarked

Master Üye
Merhaba Forum ile alakasız bi konu ama önerileri almak istedim kış yaklaştı mont almayı düşünüyorum erkenden tarzıma önem veren birisiyim abartılı olmayıp
güzel durucak bir mont arıyorum aklımda bershkanın siyah şişme montu var sizdende öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler

AL KARDESİM TCK SERCAN OZEL SERİ
images

Merhaba Forum ile alakasız bi konu ama önerileri almak istedim kış yaklaştı mont almayı düşünüyorum erkenden tarzıma önem veren birisiyim abartılı olmayıp
güzel durucak bir mont arıyorum aklımda bershkanın siyah şişme montu var sizdende öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler
Maviden alabilirsin

Şişme mont yerine kaban almanı tavsiye ederim

Columbia termo kaban öneririm sana yıllardır kullanıyorum hem şekil hemde kalitelidir. Sıcak tutarken aynı zamanda seni bunaltmaz.

nike dan siyah şişme mont al geç reis

Kanka underarmourda bir tane kaz tüyü mont var 2 sene önce aldım her sene stoğa getiriyorlar en buz gibi havada bile içini sıcacık tutuyor ve güzel duruyor sadece görünüşü için alacaksan alma

linkteki ürünü kullanıyorum çok kabarık montlar abes kaçıyor artık bunu deneyebilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt