Saolun hocam içim rahatladi birde siz hangi spofferi kullanıyorsunMonster kullanıcısıyım yetkili kişiye mail attım spooferın garantiyi bozmadığını söyledi serialleri değiştirsen bile Laptop'un altındaki bilgilerden bakıyorlar sadece
Şuanki windows sürümünden ( 21h2 ise 22h2 kur onun gibi ) başka bir sürüme temiz format at , driverlerini kur sonrasında bios up/down > Amıdewin yöntemi ile seriallerini değiştir > Valorantı kur yeterli olur spoofera gerek yok ama garantiye alayım diyorsan forumdaki herhangi bitanesini kullanabilirsinSaolun hocam içim rahatladi birde siz hangi spofferi kullanıyorsun
22 h2 hocamŞuanki windows sürümünden ( 21h2 ise 22h2 kur onun gibi ) başka bir sürüme temiz format at , driverlerini kur sonrasında bios up/down > Amıdewin yöntemi ile seriallerini değiştir > Valorantı kur yeterli olur spoofera gerek yok ama garantiye alayım diyorsan forumdaki herhangi bitanesini kullanabilirsin
1909 a at mesela yani hocam sonra tekrar yükseltirsin zaten çok fark yok22 h2 hocam
bu yoruma inanmanıza gerek yok yanlış bilgi vermiş siktir edin inanmıyorsanızda monster desteğe mail atabilirsinizmonster garanti bozar kanka + laptoplarda öyle herkesinki kalkmaz para ieadesi olan spooflara bak
Sakın ol reisbu yoruma inanmanıza gerek yok yanlış bilgi vermiş siktir edin inanmıyorsanızda monster desteğe mail atabilirsiniz
1 - Bilgisyarı Windows 10 1909 Sürümüne FormatlaMerhaba monster abra a5v18.1 laptopa sahibim. Spoffer arıyorum fakat monsterda spoffer kullanmak kumara benziyor bildiğiniz çalışan varsa yazarsanız sevinirim tercihim şuanlık woofer
Spoffer buldum reis saol yorum için1 - Bilgisyarı Windows 10 1909 Sürümüne Formatla
2 - DControl Kur Ve Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırak
3 - Visual-C-Runtimes-All-in-One Kur
4 - Unlocker İle tmp.sys Dosyasını Sil (C:\Windows\System32\drivers Klasörüne Girdikten Sonra tmp.sys Bul Ve Sil)
5 - DMI EDİT Programından Gerekli Yerleri Değiş. (Unutma Cihazın Garanti Kapsamında İse Servise Gönderirken Bu Bilgileri Eski Haline Getirmez İsen Garantiden Çıkar O Yüzden Bilgileri Bir Yere Kaydetmeyi Unutma)
6 - Disk Serial Programı İle Disklerin Seriallerini Değiş.
7 - TMAC Programını Aç ve Çalıştır. (Program Gerekli Yerleri Spooflar)
8 - Şimdide Bilgisyarında Kurulu Olan Bios Sürümünü Yada Yeni Bios Sürümünü Yeniden Kur.
İşlemeleri Yaptıktan Sonra Valorantı Kur Ve Oyuna Gir. ( Geri Dönüş Sağlarsan Sevinirim)
Çoğu Laptop Markası Garanti Dışı Bırakıyor Yorumlarda Monster Yapmıyor Diye Yazılmış Bilemiyorum.
Buldum kralbulman biraz zor