Merhabalar, farkındayım bunu hile forumunda paylaşıyorum, farkındayım kimse bu oyunu bilmiyordur burada ama bilen varsa belki ilgisini çekebilir ve çocukken iphone vb. sahibi olmadığı için trailer gördüğü halde oyunu oynayamamış olabilir en azından benim bu oyunla alakalı yaşadığım durum tam olarak buydu.
Farkındayım çok saçma olabilir bu durum ama olsun yine de canım bunu paylaşmak istedi, bilmeyenler bile bu oyunu oynayabilir açıkçası kısa bir oyun yani 24 bölümü var ama bunu oynamak için çok uzun süredir bekliyordum TouchHLE isimli açık kaynaklı emülatör sonunda bu oyunu destekliyor. Bu benim için harika birşeydi tek sorun ufak tefek hatalar yüzünden oyun çöküyordu, bu hataları kapattım ve üstelik ipa dosyasını atmakla uğraşılmaması için emülatörü bu oyunla tek bir paket olarak içine gömüp, oyunu tek tıkla oynanabilir hale getirdim. Yaptığım testlere göre oyun S24FE, S20FE, Note 5 ve Xiaomi Redmi Note 11 cihazlarında çalıştı, uyumsuzluk sorunu olmadığına emin olmak için bir kaç tane cihazda denedim.
Bu Native bir Android Port değildir. Emülatör kullandığı için tam anlamıyla port sayılmaz fakat oyunun size ulaşması anlamında port sayılır.
Grafiklerin berbat göründüğünü kabul ediyorum ama oyun iPhone 4 için yayınlandı, normal.
Oyunun açıklaması şöyledir:
Tür: Yarış
Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2010 (Portlanma tarihi 30 Haziran 2026'dır.)
Durum: Abandonware (Terk edilmiş yazılım)
Sürüm: 1.20
Yayıncı: Miniclip (Şuanda oyunun hakları Ubisoft'tadır.)
Geliştirici: RedLynx
Platform: Android (Portlandı, aslında iOS 3.x vb. sürümler için özel bir iPhone oyunuydu.)
Oyun nasıl oynanır?
Telefonun yerçekimi sensörüyle sağ sola eğerek canavar kamyonunuzu engellere göre vb. yönlendirebilirsiniz.
alttaki gaz barını sağa veya sola çekerek hızı ayarlayabilir veya geri gidebilirsiniz.
Bazı farklı detayları oyun içinde How To Play kısmında anlatıyor oradan bakabilirsiniz gerisine.
Oyunun Ekran Görüntüleri:
![]()
![]()
![]()
![]()
Oynanış Videosu:
APK İndirme linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Modded Emulator Kaynak kodu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Konunun incelenmesi gerekiyorsa tabii ki onaylanabilir.
bu oyundada hile yapmayın la