Çözüldü Modem Ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lucretius

Diamond Üye
Modem Ban nasıl kaldırılır? MAC adresi değiştirmeden bahsetmiyorum.. 3-4 gün banlanmadan botladığım serverda oyuna herhangi bir güncelleme gelmemesine rağmen 2. hesabı açtığımda 1 kere ban yedim, ondan sonra açtığım her hesap en fazla 3 saat dayandı. HWID Spoofer'da kullansam fayda etmedi, bir kaç kişiye sordum modem ban yemişsin diyen oldu. O yüzden yardım istiyorum sizden.

Modem Ban nasıl kaldırılır? MAC adresi değiştirmeden bahsetmiyorum.. 3-4 gün banlanmadan botladığım serverda oyuna herhangi bir güncelleme gelmemesine rağmen 2. hesabı açtığımda 1 kere ban yedim, ondan sonra açtığım her hesap en fazla 3 saat dayandı. HWID Spoofer'da kullansam fayda etmedi, bir kaç kişiye sordum modem ban yemişsin diyen oldu. O yüzden yardım istiyorum sizden.
Spoofu düzgün yapamamışsın ve tekrar delaya düşmüşsün modemin tek olayı reset atmak başka bir şeye gerek yok

Metin2 için ücretsiz spoof yeterli oluyor her şeyi denedim eksiksiz yaptığıma inanıyorum ki zaten başka seçenek yok programlarda :D
hee valorant sandım ama aynı hesaba gelmesi lazım modeme reset atıp sıfırlamak yeterli olacaktır diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt