Çalışmıyor Mobware Multihack - GF

hocam hızlı vurma atak speed nasıl çalışıyor ? beceremedim :(
1.5 saat kullanım sonucu oyundan atıldım ve oyun senin için mevcut değil uyarısı aldım, redban. bilgilendirme :)
Hilede attack speed yok wait hack var onu acarsan zaten saldırıları otomatik hizli bir şekilde yapıcaktır
hocam siz ne kullanıyor musunuz ? ban, redban vb karşılaştığınız bir şey oldu mu ben mi abarttım acaba :)

1.5 saat kullanım sonucu oyundan atıldım ve oyun senin için mevcut değil uyarısı aldım, redban. bilgilendirme :)

hocam siz ne kullanıyor musunuz ? ban, redban vb karşılaştığınız bir şey oldu mu ben mi abarttım acaba :)
Ban konusunda birşey diyemeyeceğim cünkü benim oynadığım zamanda 1 ay önce hiçbir sıkıntı yoktu 1 aydır kullanmıyorum hileyi sadece update yapiyorum son durumu bilmiyorum ban konusunda

Ban konusunda birşey diyemeyeceğim cünkü benim oynadığım zamanda 1 ay önce hiçbir sıkıntı yoktu 1 aydır kullanmıyorum hileyi sadece update yapiyorum son durumu bilmiyorum ban konusunda
oto toplamayı kapattım bugün ban yemedim, güncel durumda balık botu arıyorum sitedeki balık botu "p" tuşunu spamlıyor sadece, pet sayfası açılıp kapanıyor başka bir şey yaptığı yok :(

güncelleme, 26 eylül akşamı ikinci redban yedim, 24 saati geçti fakat redbanım açılmadı.

Son düzenleme:
son gğüncelleme redban falan gelmiyor artık anlamadım .d

şu lalakerv5 i bırı kırsa cok güzel olur mukemmel bir hileydi

Demin oyunu güncelledim kullandığım 2 hile de fixlenmiş ( birisi buydu ) acilen yeni hile lazım.! :'(

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt