𝐌𝐨𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐋𝐞𝐠𝐞𝐧𝐝𝐬 𝐄𝐒𝐏+𝐃𝐫𝐨𝐧𝐞 𝐕𝐢𝐞𝐰 𝐇𝐚𝐜𝐤 [𝟏𝟗.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐]

Mobile Legends AA Modz ESP+Drone View Hack UD

:yazı:

Hile Nasıl Kullanılır?

1.Öncelikle MT Manager adlı uygulamayı indiriyorsunuz.(Play Store veya Direkt APK sitelerinden rahatca bulabilirsiniz.)

2.Daha sonra cihazınızda Mobile Legends Yüklüyse MT Manager uygulaması üzerinden sırayla Android>Data>com.mobile.legends Dosyasının ismini değiştiriyoruz ki Mobile Legends uygulamasını sildikten sonra Data kaybı yaşamayalım.

3. Orjinal oyunu sildikten sonra,verdiğim linkten indirdiğiniz modlu APK'yı kuruyoruz.

4. Tekrar MT Manager uygulaması üzerinden ismini değiştirdiğiniz Android>Data>com.mobile.legends kısmında ki datayı eski haline yani com.mobile.legends yapıyoruz.

5. Daha sonra oyuna giriş yapabilirsiniz Key veya herhangi bir satın alma işlemi olmayacaktır.

-Keyifli Oyunlar-

:ozellik:

ESP​

Drone View​

:video:

:resim:

EQyttt.jpg

:indir:

ALINTIDIR

Elinize sağlık bir şey sormak istiyorum telefondaki LoL e bilgisayardaki valorant hesabının olduğu riot hesabını girersek telden hile sebebiyle ban yersek valorant a bir etkisi oluyor mu hesap ban mı yiyor tamamen

yapımcıya baktım sımdı hep güncelliyor ud tutuyor. Önemli olan sen hiç yedinmi bu adamın hep en güncel hilelerini kullanarak
Hayır yemedim ama şuna cracklenmiş başka bir hile kullanıyorum map hack felan var daha güzel.

ban yeme durumu ne bizde ki bu şansla oyuna başlamadan ban atarlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt