antilag
Master Üye
- İletişim

yinede kotu aga para versen onla olmazdım bentipi çok önemli değil sanki geri kalanları idare ediyor
yinede kotu aga para versen onla olmazdım bentipi çok önemli değil sanki geri kalanları idare ediyor
nasıl amkyinede kotu aga para versen onla olmazdım ben
kanka cok abarti kari gormuyon mu kotu basi ayri oynuyo esit degil yani ben sevmiyom oyle boyle soft olacak yumus yumus sabah torna aksam sey misali anladin minasıl amk
herşeyimi üstüne yaparım allahımakanka cok abarti kari gormuyon mu kotu basi ayri oynuyo esit degil yani ben sevmiyom oyle boyle soft olacak yumus yumus sabah torna aksam sey misali anladin mi
ios mu android miuygulamayı hangi dil ile yazabilirim?
bende yaparım ama bu karıya değil aldreann askima yaparım urbanın ppdeki karı tuvalet terliğine benziyo aldrean askım oyle deil <3herşeyimi üstüne yaparım allahıma
Androidios mu android mi
kanka en iyisi “kotlin” kullanmak.Android
sen yapabilirmisin?kanka en iyisi “kotlin” kullanmak.
hem resmi dili hem de google tarafından destekleniyor neredeyse en basit sayılacak bir sözdizimine sahip ekleyeceğin tüm kütüphaneleri de destekliyor gui. vs vs eğer bu işte de yeniysen en iyisi bu.
tam olarak ne yapmak istiyorsun detaylıca açıklarsan sevinirim.sen yapabilirmisin?