Mobil Para Kazanma

hocam şu an yükledim ve 2 saatte 12 tl kastım. garip bir şekilde. acaba bir sorun mu oluştu yoksa arttı mı?
Yok dostum görevler bittiği takdirde 15 dakika içinde yenileniyor uğraşırsan çok daha fazlasını da kasarsın ben ortalama bir kullanımdan bahsetmiştim.
Uygulama içinde haftalık rekortmenler var 500 tl kazanan bile var uygulamada ne kadar vakit geçirdiğinle bağlı :D

aga para çekme işi çok sıkıntıymış ya. 200 tl ve üzeri istiyormuş ayrıca 8 ref istiyormuş

Onun için gerekli açıklamayı instagram üzerinden yapmışlardı reklam gelirleri malum ve gecikmeli alıyorlarmış o yüzden habire 3-5 lira ödeme yapmak yerine yüklü miktarda ödeme yapıyorlar her önüne gelen girip çıkıp para almasın diye :D
Böyle olmasa zaten ben de kullanmazdım sponsor falan değilim dümdüz kullanıcıyım.

aga para çekme işi çok sıkıntıymış ya. 200 tl ve üzeri istiyormuş ayrıca 8 ref istiyormuş
Ayrıca 8 referans için uygulamanın instagram postlarına ref kodunu atsan bile 1 günde çıkar 8 ref ben öyle yaptım insanlar referans kodunuzu giriyorlar.

resmi instagram hesabını bulamadım da kullanıcı adını söyler misin

Merhabalar. Doğum tarihim 1999 ama 0199 olarak girdim uygulamada yanlışlıkla. Sıkıntı olur mu?

Merhabalar. Doğum tarihim 1999 ama 0199 olarak girdim uygulamada yanlışlıkla. Sıkıntı olur mu?
Ödemeyi alacağın hesap sahibinin adını soyadını doğru girdiysen doğum tarihinin sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine de çok şüphe duyuyorsan uygulamanın instagram hesabına yazabilirsin @paybucksapp sanırım instagram hesapları buydu.
Güncellemeye bağlı bakiyelerde eksilme falan olabiliyor o durumlarda da yardımcı oluyorlar, bizzat yardım aldım.

'Umarım yasak değildir'

Paybucks
Diğer görev yap-para kazan uygulamalarının aksine bu çok daha az vakit harcayarak çok daha fazla para kazanmayı sağlıyor.
Görevleri genel kültür soruları, site ziyaretleri, oyun oynama gibi basit şeyler günlük verdiği görevler maksimum 5 dakika içinde bitiriliyor ve sürekli yapıldığı takdirde haftalık fazladan 30-40 tl
* kazandırabiliyor. (Kimisi için ufak bi meblağ olabilir ama dediğim gibi havadan gelen bi para sağda solda oyuna yatırılabilir :D)

Bildiğiniz gibi referans kodları iki tarafın da kazanmasını sağlıyor. Ben de referans kodumu şöyle bırakayım.
Referans : VAMV5YND

*
edit : Görevleri bitirdiğiniz takdirde yenileri kısa süre içerisinde geliyor, yani sürekli yaparsanız günlük 3-5 tl yerine 8-10 tl de kazanabilirsiniz.

edit2 : Bahsettiğim kazanç ortalama bir kullanım için, psikopat gibi uygulamadan çıkmayıp 3-4 de 200 tl'yi çeken de var.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt