Mobil Para Kazanma

Defkhan59

Efsane Üye
'Umarım yasak değildir'

Paybucks
Diğer görev yap-para kazan uygulamalarının aksine bu çok daha az vakit harcayarak çok daha fazla para kazanmayı sağlıyor.
Görevleri genel kültür soruları, site ziyaretleri, oyun oynama gibi basit şeyler günlük verdiği görevler maksimum 5 dakika içinde bitiriliyor ve sürekli yapıldığı takdirde haftalık fazladan 30-40 tl
* kazandırabiliyor. (Kimisi için ufak bi meblağ olabilir ama dediğim gibi havadan gelen bi para sağda solda oyuna yatırılabilir :D)

Bildiğiniz gibi referans kodları iki tarafın da kazanmasını sağlıyor. Ben de referans kodumu şöyle bırakayım.
Referans : VAMV5YND

*
edit : Görevleri bitirdiğiniz takdirde yenileri kısa süre içerisinde geliyor, yani sürekli yaparsanız günlük 3-5 tl yerine 8-10 tl de kazanabilirsiniz.

edit2 : Bahsettiğim kazanç ortalama bir kullanım için, psikopat gibi uygulamadan çıkmayıp 3-4 günde 200 tl'yi çeken de var.

Son düzenleme:
günlük ne kadar kazandırıyor?
Görevlerin çeşidine göre değişiklik gösteriyor ortalama 3-5 tl denebilir tıklayıp geçiyorsun.
Pro sürümü de var belli bir ücret karşılığında günlük kazancının 2 katını kazanmanı sağlıyor.

"havadan gelen bi para sağda solda oyuna yatırılabilir "
reisssss ;)

kesinmi hiç para çektinmi yoksa diğerleri gibi 3 kuruş 5 kuruşmu veriyo ayda :D

hocam şu an yükledim ve 2 saatte 12 tl kastım. garip bir şekilde. acaba bir sorun mu oluştu yoksa arttı mı?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt