mitamersD:

yxsuzigg1

Diamond Üye
penthe reseller olmuş saturnda yada direk spooferi kendisininmiş gibi takılıo serverleri kapatmış DXADMASKLDAMD supportunda kufur ediyorlar pentheye

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
penthe reseller olmuş saturnda yada direk spooferi kendisininmiş gibi takılıo serverleri kapatmış DXADMASKLDAMD supportunda kufur ediyorlar pentheye
çok mutluyum yıkılası mitamers bizim için tek gerçek divine

geçen devleri private emu ya rat koydu penthe de onla beraber gitti herhalde

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ezık mitamers knk

başka bildiğin güzel emu varmı mita nın private olmayanını denedim 102 çok nadir atıyordu baya iyidi
ben emu degil external yada internel kullanırım bide bişe sorcam sen biliyondur bu delay yedim format atsam gider mi not perm spoffer bios bile atsan gitmiyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt