Open Source MITAMERS 2.1 SOURCE CODE | i lost XD | by makrit

evet.ortağın ile roblox exploitle uğraşmaya devam edebilirsin.
IMG_0693.png
o cocuk sanala girmiyor bile allahım apdmağdmsğdmsp ne roblox exploiti araştırdığımız şey roblox exploit değildi serverside exploitti dünyada 2-3 kişide var şuanda senin gibi maymunların yapamayacağı şeyler 2 gram aklınla bana konuşma + şuanda normal roblox exploit yapmak da zor kernel anticheat getirdiler

çok roblox veya mc dışı oyun görmek istyorsan al kernel injectorum maymun seni 😃
image.png

ayrıca bu mesajdan sonra dahada cevap alamayacaksın benden senin gibi 2 gram bilgisi olmayan noname ite gereğinden fazla yüz verdim sonra biryerleriniz kalkıyor

Son düzenleme:
jarload ile injectlemeyi deniyorum fakat crash atıyo exela ile ilgisi olabilir mi
hayır jar loadınızla yada buildinizle alakalıdır | exelanın tek ilgisi glowdur bilgin olsun kardeşim

onuda silme sebebim bana ait değil enviese ait olmasıdır

srcni kullandığımı kim söyledi craftrisela uğraşıyosun madem o kadar yeteneklsin başka oyunda bi icraatin olsun

ders çalışcak abisi daha lgsye girecek
beni biraz araştır tekrar bu cümleyi kur kral bak kimseyle sorunum yok durduk yere laf sallıyorsun beni biraz araştırsan anlıcaksın yanlış demişim diye

hayır jar loadınızla yada buildinizle alakalıdır | exelanın tek ilgisi glowdur bilgin olsun kardeşim

beni biraz araştır tekrar bu cümleyi kur kral bak kimseyle sorunum yok durduk yere laf sallıyorsun beni biraz araştırsan anlıcaksın yanlış demişim diye
vakit kaybı

senin kararın o zaman insanlara laf sallamadan önce arastır kral
la bırak şu maymunlara ne reply atıyorsun yardım falan da etme benim sayemde hile yapıyor hepsi bide adam gelmiş az once dm den yardım istiyor kırmadım yine ettim ama coluk cocuk doldu piyasa bırak adam daha main classı bulduramıyor jar loadda

hm tamamdır sağolasın

srcni kullandığımı kim söyledi craftrisela uğraşıyosun madem o kadar yeteneklsin başka oyunda bi icraatin olsun
var zaten dostum ucube misin farklı oyunlarda farklı projeleri de oldu ben gördüm yani şahsen kimse kimseye kendini kanıtlamak zorunda değil burda özellikle sana hiç kanıtlamak zorunda değil şuanda sadece ilgi alanı mc o kadar benim gördüğüm budur arkadaş ortamımızda bulunduğu için az çok gördüm

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt