jarload ile injectlemeyi deniyorum fakat crash atıyo exela ile ilgisi olabilir miuğraşacak zamanım yok kral maalesef
jarload ile injectlemeyi deniyorum fakat crash atıyo exela ile ilgisi olabilir miuğraşacak zamanım yok kral maalesef
o cocuk sanala girmiyor bile allahım apdmağdmsğdmsp ne roblox exploiti araştırdığımız şey roblox exploit değildi serverside exploitti dünyada 2-3 kişide var şuanda senin gibi maymunların yapamayacağı şeyler 2 gram aklınla bana konuşma + şuanda normal roblox exploit yapmak da zor kernel anticheat getirdilerevet.ortağın ile roblox exploitle uğraşmaya devam edebilirsin.
hayır jar loadınızla yada buildinizle alakalıdır | exelanın tek ilgisi glowdur bilgin olsun kardeşimjarload ile injectlemeyi deniyorum fakat crash atıyo exela ile ilgisi olabilir mi
beni biraz araştır tekrar bu cümleyi kur kral bak kimseyle sorunum yok durduk yere laf sallıyorsun beni biraz araştırsan anlıcaksın yanlış demişim diyesrcni kullandığımı kim söyledi craftrisela uğraşıyosun madem o kadar yeteneklsin başka oyunda bi icraatin olsun
ders çalışcak abisi daha lgsye girecek
çalışan haliyle dll ve jar paylaşırsan insanlara iyi olur kral ya kullanırlarben yaptım isterseniz yeni forum açabilirim
vakit kaybıhayır jar loadınızla yada buildinizle alakalıdır | exelanın tek ilgisi glowdur bilgin olsun kardeşim
onuda silme sebebim bana ait değil enviese ait olmasıdır
beni biraz araştır tekrar bu cümleyi kur kral bak kimseyle sorunum yok durduk yere laf sallıyorsun beni biraz araştırsan anlıcaksın yanlış demişim diye
senin kararın o zaman insanlara laf sallamadan önce arastır kralvakit kaybı
la bırak şu maymunlara ne reply atıyorsun yardım falan da etme benim sayemde hile yapıyor hepsi bide adam gelmiş az once dm den yardım istiyor kırmadım yine ettim ama coluk cocuk doldu piyasa bırak adam daha main classı bulduramıyor jar loaddasenin kararın o zaman insanlara laf sallamadan önce arastır kral
hm tamamdır sağolasınhayır jar loadınızla yada buildinizle alakalıdır | exelanın tek ilgisi glowdur bilgin olsun kardeşim
onuda silme sebebim bana ait değil enviese ait olmasıdır
beni biraz araştır tekrar bu cümleyi kur kral bak kimseyle sorunum yok durduk yere laf sallıyorsun beni biraz araştırsan anlıcaksın yanlış demişim diye
var zaten dostum ucube misin farklı oyunlarda farklı projeleri de oldu ben gördüm yani şahsen kimse kimseye kendini kanıtlamak zorunda değil burda özellikle sana hiç kanıtlamak zorunda değil şuanda sadece ilgi alanı mc o kadar benim gördüğüm budur arkadaş ortamımızda bulunduğu için az çok gördümsrcni kullandığımı kim söyledi craftrisela uğraşıyosun madem o kadar yeteneklsin başka oyunda bi icraatin olsun