Miraka/Masca VALORANT Ücretsiz Hile 5.12 UC

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
knkk bu

YouTubeNympex isimli şahıs virüs attıyordu daha demin valo hilesi konu açtı admin virüslü dedi bende ucden indirdim hileyi çalışmıyor draw bunny ve fov çalşışıyor sadece hilede virüs yok ucdekinde ama bu konuyu açan elemanın daha önceki açtıgı konuda virüslü dosya vardı​

Uc deki kontrol sistemini burayada getirmeleri lazım ben kendi adıma asla modlar tarafından onaylanmamış bir şeyi indirmem ancak bu forumdaki çoğu insan onaylansada onaylanmasada direk dalıyor indiriyor sorunda bu.O insanların hepsi virüsleri yiyor ucdeki gibi modlar onaylanana kadar indirmeme gelse bunların hiçbiri yaşanmaz eminim

Uc deki kontrol sistemini burayada getirmeleri lazım ben kendi adıma asla modlar tarafından onaylanmamış bir şeyi indirmem ancak bu forumdaki çoğu insan onaylansada onaylanmasada direk dalıyor indiriyor sorunda bu.O insanların hepsi virüsleri yiyor ucdeki gibi modlar onaylanana kadar indirmeme gelse bunların hiçbiri yaşanmaz eminim
Önceden yaşadım formda yeniyken virüs yedim benim hesaba giriş fln yapmış virüs atan arkadaş saolsun fatih abim olayı çözdü o günden sonra onay almamış konuyu hayatta indirmedim

iyikide indirmemişim virüs yemekten iyidir durduk yere

hocam çalışmaz en son offsetleri güncellememişler boşuna deneyip ban yemeyin !!!!!! konu kilit !!!!!!

aga denemeden niye paylaşıyorsun? menü geliyor özelliklerin hiç biri çalışmıyor

abi masca ile ilgili ne kadar konu açtınız iyiki bi hile yapmışlar ayrıca güncel değil bu offsetler menü geliyor hiçbirşey çalışmıyor bari kontrol edeydiniz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt