YouTubeNympex
Gold Üye
Konu kilit değmez.
Son düzenleme:
Uc den yükledim menü geliyor yine hiçbir şey çalışmıyor5.12 yamasına güncellenmiş bir şekilde paylaşılmış çökün indirmeler daha yeni açıldı 13 falan indirme almış
İndirme:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
exe VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DLL VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende de aynı sorun var bende ucden yükledim zaten virüs atıyormuş bu eleman açtığı diğer konuda admin yazdı daha deminUc den yükledim menü geliyor yine hiçbir şey çalışmıyor
Ben uc den indirdim uc deki modlar 2 gün boyunca detaylı inceleme yaptı bi bu hileye birde maxın skin changerına bu hilede virüs olduğunu düşünmüyorum ( Eğer ucden indirdiyseniz bunu bilemem )Bende de aynı sorun var bende ucden yükledim zaten virüs atıyormuş bu eleman açtığı diğer konuda admin yazdı daha demin
Zaten buda yeni güncellenmiştiçalışmıyor yeni güncelleme ile patladı
2dk önce denedim çalışmıyorBen uc den indirdim uc deki modlar 2 gün boyunca detaylı inceleme yaptı bi bu hileye birde maxın skin changerına bu hilede virüs olduğunu düşünmüyorum ( Eğer ucden indirdiyseniz bunu bilemem )
Zaten buda yeni güncellenmişti
Uptade de hata var sanırsam.Yenisini güncelleyecektir yapan kişi2dk önce denedim çalışmıyor
knkk buBen uc den indirdim uc deki modlar 2 gün boyunca detaylı inceleme yaptı bi bu hileye birde maxın skin changerına bu hilede virüs olduğunu düşünmüyorum ( Eğer ucden indirdiyseniz bunu bilemem )
Zaten buda yeni güncellenmişti