Miraka/Masca VALORANT Ücretsiz Hile 5.12 UC

Hocam menü geliyor bunny ve fow çalışıyor ESP aimbot skinchanger fln çalışmıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
5.12 yamasına güncellenmiş bir şekilde paylaşılmış çökün indirmeler daha yeni açıldı 13 falan indirme almış
İndirme:
exe VT:
DLL VT:
Uc den yükledim menü geliyor yine hiçbir şey çalışmıyor

çalışmıyor yeni güncelleme ile patladı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bende de aynı sorun var bende ucden yükledim zaten virüs atıyormuş bu eleman açtığı diğer konuda admin yazdı daha demin
Ben uc den indirdim uc deki modlar 2 gün boyunca detaylı inceleme yaptı bi bu hileye birde maxın skin changerına bu hilede virüs olduğunu düşünmüyorum ( Eğer ucden indirdiyseniz bunu bilemem )
çalışmıyor yeni güncelleme ile patladı
Zaten buda yeni güncellenmişti

Ben uc den indirdim uc deki modlar 2 gün boyunca detaylı inceleme yaptı bi bu hileye birde maxın skin changerına bu hilede virüs olduğunu düşünmüyorum ( Eğer ucden indirdiyseniz bunu bilemem )

2dk önce denedim çalışmıyor

knkk bu

YouTubeNympex isimli şahıs virüs attıyordu daha demin valo hilesi konu açtı admin virüslü dedi bende ucden indirdim hileyi çalışmıyor draw bunny ve fov çalşışıyor sadece hilede virüs yok ucdekinde ama bu konuyu açan elemanın daha önceki açtıgı konuda virüslü dosya vardı​

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt