oku az be lawrensben ne alaka a
oku az be lawrensben ne alaka a
SAMPSAKMPSD o kadar yorum içerisinden tek güldüğüm bu olduEn iyi hile huzunidir bb.
yok aga bende itachi client çıkarcam en iyi client diye dolascamBende CheatGlobal Client Çıkarcam Nası ama Birde obf basarım benim die gezerim ksajdkajsd
MİNUTERİSE SAHİBİ VE HOLLY SRC PASTECİ @vichofps ADLI AKILSIZ KARDEŞİMİZİ KUTLARIM İYİ KULLANIMLAR
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DİPNOT : SRC OLDUĞU İÇİN VT EKLEMEDİM OYNAYIŞ
zaten paste KQWOPDKÖSA void pasteLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirekran görüntüleri burda arkadaşla dmden minuterise ile ilgili kodlayacağım yeni modülleri konuşuyorduk sonra modülleri göstermessen seni ... ederim dedi src MinuteRise Cliente ait değil dostum neyin kafası bu ? ne jarı ne jarloadı nede loaderı birisiyle paylaştım ben
isteyen arkadaşın rastgele bir konudan bulduğu ve minuterise cliente aitmiş gibi gösterdiği srcyi alıp skidleyebilir problem yok MinuteRise ben tamam diyene kadar kırılamaz.
Utku Ali Sus'la Azciktabi efendim jarı kimseyle paylaşmadım bile ne diyorsun sen ?
src nasıl düzenliycez biraz cahilimde kızmayın
lütfen kendini dizinlerden alabilen bir akılsız olma. adımı zaten hakkımdaya koymuştum herkez biliyor hatta burdada söylüyorum adım Utku.zaten paste KQWOPDKÖSA void paste
Utku Ali Sus'la Azcik