Çözüldü Mining Pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

k1nghans

Normal Üye
Mining Pc için nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bu zamanda mininge başlanır mı?

Cloud mining yapan var mı?

Cloud mining kazandırıyor mu?

Pc sini mining için kiralamak istiyen var mı ?

Soruları devam ettirebilirsiniz. Sorularımı mantıklı bulmanıza gerek yok.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Minig ekran kartı için şuan kısa zamanda kardan çok zarar ettirir uzun vadede anca

yorum kasmak için boş yorum atmayınız.
Doğrusu engin bilgilerinle bizi aydınlatmanı başka bir konu altında uzun uzun okumak isterim, ne zaman başladın, tam olarak nerede bulunuyorsun ve nerelere kadar gidebilirsin. Ayrıntılı bir biçimde müsait olduğun bir zamanda anlatmanı isterim. veyahut böyle bir konu mevcutsa bana linkini atarsan mutlu olurum; çünkü forumu pek iyi takip edemiyorum, okuyamamışımdır. Birde alıntı yaptığım mesajına takılma, denk geldi sadece.

Doğrusu engin bilgilerinle bizi aydınlatmanı başka bir konu altında uzun uzun okumak isterim, ne zaman başladın, tam olarak nerede bulunuyorsun ve nerelere kadar gidebilirsin. Ayrıntılı bir biçimde müsait olduğun bir zamanda anlatmanı isterim. veyahut böyle bir konu mevcutsa bana linkini atarsan mutlu olurum; çünkü forumu pek iyi takip edemiyorum, okuyamamışımdır. Birde alıntı yaptığım mesajına takılma, denk geldi sadece.
Konularımda mevcut zaten mining hayatım.

Eğer bunu iş olarak değilde tek elindeki bilgisayar ile yapmayı düşünüyorsan yapma ama birden fazla kart alıp sistem kurarsan halen daha iş yapar herşey vereceğin emeğe bağlı.

• Beğen
Tepkiler: met
Aliexpressten hiçbirşey alamazsın. böyle sistemler almak yerine şunları alabilirsin
bir adet 3-4 giirşli anakart
bir adet biostar 4x pci riser
kart sayısı kadarda pci express riser.
Ürünün Altın'da tr'den satın alan ve aynı şekil'de bu kartı satın alıp youtube'da video çeken insanlar bu ürüne ref verdiği için satın almayı düşündüm.
Ben tek kartla başladım yalnız.
Kanka 1070Ti ile başlamıştım dimi ?

Ürünün Altın'da tr'den satın alan ve aynı şekil'de bu kartı satın alıp youtube'da video çeken insanlar bu ürüne ref verdiği için satın almayı düşündüm.

Kanka 1070Ti ile başlamıştım dimi ?
Aliexpressten 20 euro üzeri malzeme getiremezsiniz gümrük el koyar yada geri gönderir.
Evet 1070Ti ile başladım.

Aliexpressten 20 euro üzeri malzeme getiremezsiniz gümrük el koyar yada geri gönderir.
Evet 1070Ti ile başladım.
:(
o zaman dediğin sistemi yapacağız yine masraf çıkıyor
Attığım link'deki sistem iş görür mü peki işlemcisi gömülü şekil'de sanırım 2.el falan düşerse sağdan soldan bulursak aklımda bulunsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt