Çözüldü Mining Pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

k1nghans

Normal Üye
Mining Pc için nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bu zamanda mininge başlanır mı?

Cloud mining yapan var mı?

Cloud mining kazandırıyor mu?

Pc sini mining için kiralamak istiyen var mı ?

Soruları devam ettirebilirsiniz. Sorularımı mantıklı bulmanıza gerek yok.

Mining pc için yüksek verimlilikli power supply'a alınan işlemcinin pci-e lane sayısına ve alınan anakartın pci lane kapasitesine dikkat etmek gerekiyor.
Evet başlanır , geçen ay 25 müşteriye kuruluma gittim.
Cloud mining yapan var mı?(yapmıyorum ama)
Cloud mining bana çok saçma geliyor bu kadar sistemleri olanlar neden başkalarına kiralıyorlar? Direk kendileri çalıştırmak yerine
Bilemiyorum bilen birine sormak lazım.
Bu işlemi SALAD denilen bir programla yapıyorlar ama direk mining açmak çok daha mantıklı. Dükkanınızı kiralık vermek yerine direk aynı işi sizin kurup çalıştırmak gibi.

Mining pc için yüksek verimlilikli power supply'a alınan işlemcinin pci-e lane sayısına ve alınan anakartın pci lane kapasitesine dikkat etmek gerekiyor.
Evet başlanır , geçen ay 25 müşteriye kuruluma gittim.
Cloud mining yapan var mı?(yapmıyorum ama)
Cloud mining bana çok saçma geliyor bu kadar sistemleri olanlar neden başkalarına kiralıyorlar? Direk kendileri çalıştırmak yerine
Bilemiyorum bilen birine sormak lazım.
Bu işlemi SALAD denilen bir programla yapıyorlar ama direk mining açmak çok daha mantıklı. Dükkanınızı kiralık vermek yerine direk aynı işi sizin kurup çalıştırmak gibi.
Ey büyük üstad gördüğüm kadarı ile hdd mining muhabbeti varmış sanırım bir'de
cpu mininng ile kazanç nasıl olur aydınlatır mısın ?

Ey büyük üstad gördüğüm kadarı ile hdd mining muhabbeti varmış sanırım bir'de
cpu mininng ile kazanç nasıl olur aydınlatır mısın ?
Cpu mining işlemcinin thread sayısı çoksa (xeon gibi işlemciler kullanıyorsan getiri sağlar evet) ama değmez yani pcyi yorduğuna.
HDD mining chia coin oluyor ancak hdd yi hem öldürüyor hemde aynı şekilde pek mantıklı bulmuyorum.

Cpu mining işlemcinin thread sayısı çoksa (xeon gibi işlemciler kullanıyorsan getiri sağlar evet) ama değmez yani pcyi yorduğuna.
HDD mining chia coin oluyor ancak hdd yi hem öldürüyor hemde aynı şekilde pek mantıklı bulmuyorum.
Gpu devam o zaman
Bakalım Üç beş para yapalım ayarlayacağız ufaktan

Başlangıç olarak şöyle bir şey düşünüyorum ne dersin ?
Aliexpressten hiçbirşey alamazsın. böyle sistemler almak yerine şunları alabilirsin
bir adet 3-4 giirşli anakart
bir adet biostar 4x pci riser
kart sayısı kadarda pci express riser.

Chia Mining birkaç ay öncesine kadar çok çok mantıklıydı, ama diğer kripto paralardan farklı çalıştığı için ne kadar çok kişi mining yaparsa pasta o kadar dilimleniyor yani kişi başı düşen kar azalıyor, son zamanlarda popülerleştiği için şu an o kadar parayı verip Chia Coin kazmak için kafayı peynir ekmekle yemiş olman gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt