Çözüldü Minecraft Soi Hack

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Scream6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Scream6

Diamond Üye
Bugün Soi Hack diye bir free hack çıktı win 10 da hata verdi falan diye bir hata çıktı sonra win 8 e getirdim win 8 de yine çalışmadı sorunu biliyormusunuz

Bugün Soi Hack diye bir free hack çıktı win 10 da hata verdi falan diye bir hata çıktı sonra win 8 e getirdim win 8 de yine çalışmadı sorunu biliyormusunuz
knk boşuna açma bi hazır kaynak kodu çıktı sonoyuncuda herkez hile yapıyor tek yaptıkları ismini değişitirmek 5-6 dk sürmez banlanman virüs koymuş olabilir içine
reis o hile boş ya kimse çalıştıramadı o hileyi tek sende değil kimsede çalışmıyor
sizede sinir oluyorum sırf mesaj kaşmak için boş yorum atıyorsunuz hile hakkında en ufak bir bilgin bile yok çalışıyor ama 3-4 dakika sonra ban yiyorsun.

son oyuncu cilenti üzeirnde forumda vardi hile hileyi virustotalde taratıp kullanmanı tavsiye ederim

Hile sorik abimizin attığına göre API İle IP çekip kendilerine ulaştırıyorlar daha sonra Discord'dan Giriş bilgilerini vs çekiyorlar tehlikeli bir client zaten ha çalışıyor ha çalışmıyor saçma sapan birşey indirmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt