minecraft server

benkimim32

Efsane Üye
minecraft server nasıl kurarım eklencek modlar skyblock bedwars pvp bide şimdilik bunlarda ama nerden baslicam boş beles adamlar gelmesin fikri olan varsa yazsın yt bak demeyin bide

vds ve domain alacak paran var ise yardımcı olabailirim herhangi bri para istemiyorum şu aralar bana parası olan ortak lazım plugin vs. herşeyini yaparız parası olan ortak lazım eğer olur dersen descord veriyim

simdi step by step tuto yapiyorum sana krdsm

once sunucunda oynayacak kisi sayisi cok cok onemlı yanı gıdıp 50 kisiyi 4 gb makınede oynatamazsin oynatsanda 1tps falan olur yani gidip kac kisi olacagını bir sekilde hesaplıyorsun hee yapamıyor musun baslagıc olarak 8gb makine aliyorsun xeon onermem kotu r9 olursa tadından yenmez

sonra gidiyorsun plugin paketi buluyorsun yapıyorsun veya satın alıyorsun burasi tamamen opisyonel sunucunu bildigim bi konuda acıyor olsaydın sana yardımcı olmak ısterdım (anarsi)

sonra bunları bungeecord velocity gibi yazılımlarla birbirine baglıyorsun clobi lobi bedwars skyblock skywars vs vs

son is olarak gidip bi domain cekiyorsun kendine guzelinden ve bunu bagliyorsun sunucuna bi tcps bi cf de cektin mi al sana sunucu

bilen bilir iste sen bilmiyomussun
(bu adam bana virüslü hile sattı bilgilendirme bitmsitir.c)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt