Terhis
Gold Üye
c# mı öğrenmem lazım ? kaç günde öğrenirim uzun sürermi?
c# mı öğrenmem lazım ? kaç günde öğrenirim uzun sürermi?
Bugün ver siparişini, yarına hazır olur.c# mı öğrenmem lazım ? kaç günde öğrenirim uzun sürermi?
yani genellikle c# yapılıyor c++ dada yapılıyor ama ben c# üzerinde çalışıyorum ama yetersiz kalabilir ne kadar sürede öğrenirsin azmine bağlı ne kadar çalışırsan o kadar az süredec# mı öğrenmem lazım ? kaç günde öğrenirim uzun sürermi?
Javayla yapabilirsin udemyden ücretsiz ücretli kurslara bakabilirsin ama sadece minecraft için java öğrenmek seni belli bir zamandan sonra sıkabilir java kolay değildir kendini başladığın yerde bulabilirsin internette birçok az kullanılan hileler var onlara bak istersen. Ama unutmaki bu yazılım öğrenme falan 1 2 günle olucak şeyler değil.Merhaba arkadaşlar bana ücretsiz game hacking kursu linki atabilirmisiniz düzgün bir kurs bulamadım(ingilizce olur farketmez)
Birde minecraftta hile kodlamak için genelde java kullanıyolar c++ ile minecraft hilesi kodlayabilirmiyim elinde örnek olan varsa atarsa sevinirim
knk auto clickerdan fazlasını kodlayabilirsin istersen internal hile yaparsın imgui ile oyunda menu açarsınauto clicker kodlayabilirsin