Çözüldü Minecraft HİLELERİ Hakkında Soru Sorabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sifonburak50

CFRAG.CO / SHOP - 3D PAYMENT
Efsane Üye
İletişim
Merhaba arkadaşlar Forumda minecraft hileleri hakkında çok fazla gereksiz bilgiler
mevcut. Aklınızda olan herhangi bir soruyu yazabilirsiniz, hepsine tek tek cevap vereceğim. (Cr ve so hakkında birşey yazmayın)

Sorularınızı cevaplıyabileceğim kategoriler(external, internal, hacked, sunucu acleri, hile Configleri, sstool bypass methodları)

Konuyu beğenirseniz sevinirim.

hocam eskiden 3 4 firmanın aynanda hile çıkarttığı zamanlar sonoyuncunun koruması daha kötüydü şimdi tek tük kişiler kaldı onlarda uğraşmak istemiyor muhtemelen sonoyuncuya hile sokabiliyorsa o kişi cidden bir şeyi başarmış demektir modullerı ne kadar kötü olursa olsun
Olabilir hocam ama bir hilede modifikasyon yoksa benim için bir anlamıda yoktur

1.16.5 için en iyi pvp hilesi nedir mavi bugdayda felan açıcam ban yemek istemiyorum

hocam yanlış anlamayın ama launchere hile sokmak mı önemli yoksa modul mü
Hocam launchera hile sokmak oldukça başarılı bir mühendislik bu konuda yapan kişiye sonsuz saygı duyarım fakat bu işin devamı getirilmelidir. Sunucunun güncel id paketlerini çekmeli, acyi tespit etmeli, buna göre modül geliştirmeli, modülleri sürekli güncel tutmalıdır.

1.16.5 için en iyi pvp hilesi nedir mavi bugdayda felan açıcam ban yemek istemiyorum
Hile tavsiyeleri verebilirim ama öncelik olarak mavi buğday isimli sunucunun anti hile sistemini tespit etmemiz gerekiyor sunucu ip adresini bırakırsan acyi tespit edip buraya yazacağım. Alâbileceğin hileler; Grim Client, Drip lite client, vape v4 client, Nursultan (not bypass sstool)

vape alabilirsin ücretsiz doomdayda fazlasıyla işini görür eskiden method ile oceanda felan göstertmiyordum ben sende biraz uğraşırsan işini görür
Doomsday artık eskisi kadar kaliteli değil hocam.

Son düzenleme:
Hile tavsiyeleri verebilirim ama öncelik olarak mavi buğday isimli sunucunun anti hile sistemini tespit etmemiz gerekiyor sunucu ip adresini bırakırsan acyi tespit edip buraya yazacağım. Alâbileceğin hileler; Grim Client, Drip lite client, vape v4 client, Nursultan (not bypass sstool)

Doomsday artık eskisi kadar kaliteli değil hocam.
play.mavibugday.com hocam arasından hangisini öneriyorsnz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt