Çözüldü Minecraft HİLELERİ Hakkında Soru Sorabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sifonburak50

CFRAG.CO / SHOP - 3D PAYMENT
Efsane Üye
İletişim
Merhaba arkadaşlar Forumda minecraft hileleri hakkında çok fazla gereksiz bilgiler
mevcut. Aklınızda olan herhangi bir soruyu yazabilirsiniz, hepsine tek tek cevap vereceğim. (Cr ve so hakkında birşey yazmayın)

Sorularınızı cevaplıyabileceğim kategoriler(external, internal, hacked, sunucu acleri, hile Configleri, sstool bypass methodları)

Konuyu beğenirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar Forumda minecraft hileleri hakkında çok fazla gereksiz bilgiler
mevcut. Aklınızda olan herhangi bir soruyu yazabilirsiniz, hepsine tek tek cevap vereceğim. (Cr ve so hakkında birşey yazmayın)

Sorularınızı cevaplıyabileceğim kategoriler(external, internal, hacked, sunucu acleri, hile Configleri, sstool bypass methodları)

Konuyu beğenirseniz sevinirim.
sonoyuncuda güncel calısan hile varmı paralı

sonoyuncuda güncel calısan hile varmı paralı
Hocam so hakkında soru sormayın demiştim ama yine de cevaplıyayım. Şuan güncel olarak so'da yapılan hilelerin hepsi berbat. Daha iyisi yapılabilir mi yapılır fakat so yönetim ekibi çok büyük yaptırımda bulunuyor. Bu yüzden kimse el atmıyor.

sağlam hile soruyorsan yok yapabilen veya anlayan kişilerde geçici yapıyor fix yediğinde bırakıyor
Hocam keşke yapıyor dese bilsek ürünlerin hepsini inceliyorum gerçekten çok berbat click type yok rotation yok movement fixer yok pre aim pre click yok.

Hocam keşke yapıyor dese bilsek ürünlerin hepsini inceliyorum gerçekten çok berbat click type yok rotation yok movement fixer yok pre aim pre click yok.
hocam eskiden 3 4 firmanın aynanda hile çıkarttığı zamanlar sonoyuncunun koruması daha kötüydü şimdi tek tük kişiler kaldı onlarda uğraşmak istemiyor muhtemelen sonoyuncuya hile sokabiliyorsa o kişi cidden bir şeyi başarmış demektir modullerı ne kadar kötü olursa olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt