Sa ben Rotss bugün benim tanıdığım kadar client listesi yaptım iyi eĞlenceler
----------------------------------------------------------------------------------------------
1. Impact
Impact benim gördüğüm en iyi 2B2T clienti için olabilir aşşağıda indirme ve fotoğrafları var bakabilirsiniz
Resmi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
--------------------------------------------------------------------------------------------------
2. WWE Client
bence impact gibi değilde
PVP üzerine kurulu bir client aşşağıda inidrme linki ver fotoğrafları var (1.12.2)
Resmi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.Sigma 5.0
Bu Client öyle bir clienti bu listede en sevdiğim Sigma 5.0 aşşağıda resim ve indirme linki var efsanevi bir client tercih ederim !
Resmi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4.
Herhalde bu clienti koymassam olmazdı buda daha çok anarşi değilde işte skywars bedwars gibi bunuda indirebilirsiniz
Resmi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet bugünlük bukadardı iyi oyunlar iyi formlar bu clientleri bulmam biraz zordu ama sizin içni değer