Minecraft H!le Client Listesi (Anarşi Serverleri için)

impactı öğrendiğim iyi oldu yt den videolarına baktım gayet güzel

Aga hangi surumlerde calişiyor ve apdattalil bise varmi normal kurup mcye mi gircez hile tusu hangisi hiç birini yazmamişsin mesela ben 1.16.5 te oynuyorum hangisis çalışır

bleachhack te var o da güzel kendine özel komut sistemi var

Meteor client en iyisi bence

Sa ben Rotss bugün benim tanıdığım kadar client listesi yaptım iyi eĞlenceler
----------------------------------------------------------------------------------------------
1. Impact
Impact benim gördüğüm en iyi 2B2T clienti için olabilir aşşağıda indirme ve fotoğrafları var bakabilirsiniz

Resmi

1.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------
2. WWE Client
bence impact gibi değilde PVP üzerine kurulu bir client aşşağıda inidrme linki ver fotoğrafları var (1.12.2)

Resmi
i

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.Sigma 5.0
Bu Client öyle bir clienti bu listede en sevdiğim Sigma 5.0 aşşağıda resim ve indirme linki var efsanevi bir client tercih ederim !

Resmi
prev.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4.
Herhalde bu clienti koymassam olmazdı buda daha çok anarşi değilde işte skywars bedwars gibi bunuda indirebilirsiniz

Resmi
1563100137_screenshot_3.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet bugünlük bukadardı iyi oyunlar iyi formlar bu clientleri bulmam biraz zordu ama sizin içni değer
Bi zamanların Huzinisini ezip geçicek bi hile dostum Teşekkürler.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt