Open Source Minecraft fazesware exosware full paste source code

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Luckyware
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Luckyware

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Birde hileye sadece selfkick ekleyip havalanıyor. Bunlar gibi bilgisizlere itibar etmeyiniz. Tarafımca araştırılıp full source çıkartılmıştır. İyi kullanmalar.

Video;

Download:

Hilenin sahibi öhm pastenin sahibi @linuxcu

Eline Sağlık ama son oyuncu gelirse 10 numara olur

eleman zaten kendi discordunda .jar dosyasini paylasmis ve icinde herhangi bir obfuscationda olmadigi icin direk decompiler.com uzerinden source elde etmissin.

Yuzsuz gibide "Tarafımca araştırılıp full source çıkartılmıştır." yaziyorsun.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

eleman zaten kendi discordunda .jar dosyasini paylasmis ve icinde herhangi bir obfuscationda olmadigi icin direk decompiler.com uzerinden source elde etmissin.

Yuzsuz gibide "Tarafımca araştırılıp full source çıkartılmıştır." yaziyorsun.
Hayır decompiledan bahstemedim orjinal sourceyi araştırdım kankam decompiler.com kullanmadım. Beni yanlış anladın.

orjinal source zate, jari direk decompiler.com yukleyerek elde etmissin sonra antigravity ilede gradle haline getirmissin bilmiyorum bana anlatir misin adim adim ne yaptin nasil sourceyi elde ettin?

orjinal source zate, jari direk decompiler.com yukleyerek elde etmissin sonra antigravity ilede gradle haline getirmissin bilmiyorum bana anlatir misin adim adim ne yaptin nasil sourceyi elde ettin?
İlk decompile ettim. Baktım sadece selfkick eklemiş dedim ben bunun decompileını bırakayım exosun orijinal srcsini bulayım dedim. Gittim araştırdım her yerde sadece jar vardı sonra bir arkadaş sayesinde gittim bir linkten aldım sourceyi inceledim. Prestige clientin sourcesini falanda aldım (old) onuda paylaşırım belki.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt