V vectus Bronz Üye Katılım 28 Eyl 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 6 29 Ara 2024 #21 BROBABA20' Alıntı: Yorum kasmazsanız sevinirim en azından bu 2-3 cümle yazsaydınız Genişletmek için tıkla ... Ne dememi istiyorsun hangi dil demiş bende hangi dil olduğunu belirttim boş laf kalabalığı yapmadigim için özür dilerim
BROBABA20' Alıntı: Yorum kasmazsanız sevinirim en azından bu 2-3 cümle yazsaydınız Genişletmek için tıkla ... Ne dememi istiyorsun hangi dil demiş bende hangi dil olduğunu belirttim boş laf kalabalığı yapmadigim için özür dilerim
Rova Gold Üye Katılım 22 May 2024 Mesajlar 203 Beğeniler 32 İletişim 30 Ara 2024 #22 mesajı cevaplaya bilirdin ve ben birisinin hangi yazılım dili diğe bu konuya mesaj attığınıda görmüyorum zaten konuda belirttim nodejs diye vectus' Alıntı: Ne dememi istiyorsun hangi dil demiş bende hangi dil olduğunu belirttim boş laf kalabalığı yapmadigim için özür dilerim Genişletmek için tıkla ...
mesajı cevaplaya bilirdin ve ben birisinin hangi yazılım dili diğe bu konuya mesaj attığınıda görmüyorum zaten konuda belirttim nodejs diye vectus' Alıntı: Ne dememi istiyorsun hangi dil demiş bende hangi dil olduğunu belirttim boş laf kalabalığı yapmadigim için özür dilerim Genişletmek için tıkla ...