Minecraft C++ ClickGui

free imgui ?

kendim yaptım internet üzerinden bul at bana

renkler olabilir animasyon olabilir vs. için öneri istedim normal bi şekilde
Hocam öncelikle diğer yorumları gördüm ama ginede söylemek istedim Gui'nin arka planı çok sinirimi bozuyor. Settings gibi bir kısım eklenebilir oradan gui için seçenekler olabilir menüyü açmak için kullanılan bind falan ayarlanması için. Yada gui teması o sekmeden değiştirilebilir. Butonlar daha smooth ve güzel gösterilebilir. Buton tıklamalarına animasyon eklenebilir. Ayrıca eğer satışa çıkaracaksan Loader olabilir.

menüyü biraz geliştirsen varya tadından yenmez

+ ufak bi keybind daha at bi tane checkbox ekle bide slider aktif edildiğinde sol tık gibi sağ tık atsın fakat bunu işlevsel yapmak adına sol tıkın denk geldiği anı atlayıp bir sonraki anı beklemesini sağla
+ envanter açıldığını bir şekilde algılayıp ister belli başlı yerlerin pixellerini alarak ister oyunu okuyarak otomatik bir şekilde cps atmayı kestirebilirsin kullanıcı açısından çok rahatlatır
+ ayarları kaydetmek uygun olabilir belli bir yerden sonra sürekli elle ayarlamak sinir bozucu oluyor
+ onun dışında oyuna deymeden bir aimbot tarzı birşey yapmak istersen ekran pixellerini taratarak ve biraz daha bunun üzerine düşünerek basit düzeyde fakat bu oyun için gayet yeterli olacak bir aimbot yapabilirsin yada direkt oyunu oku bu oyunda ban yok

Font değiştirilmeli, menü daha modern bir tasarıma kavuşturulmalı ve yazı stili kalın, dengeli bir şekilde düzenlenebilir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt