Minecraft 1.8.9 - 1.21 2B2T Hile

şey varmı şöyle mio veya future gibi cpvp clientleri Crâck bedava meteor kullandımda geri kalıyo hep

bu da var

şey varmı şöyle mio veya future gibi cpvp clientleri Crâck bedava meteor kullandımda geri kalıyo hep
mio ve future cracklerin yarısı r4tlı keni future ve rusher hesabımı (discorduyla beraber) verebilirim istersen

Minecraft 1.19.4 - 1.21 Arasi ve 2B2T sunucusunda açabileceğiniz bedava hile
İndirme Linki: Şifre: cg
Virustotal:
Minecraft 1.8.9 - 1.19.4 Arasi pvp sunucularinda açabileceğiniz bedava hile
İndirme Linki: şifre: cg
Sourcesi:
Yazılı Anlatım
beyler ikisininde kurulumu ayni windows + r tuşlarina basarak çalıştıra gidin oraya %appdata% yazın .minecraft klasörüne girin mods klasörünün içine fdp yada meteoru atin artik hangisini kullanicaksaniz menü: sağ shift veya paralı minecraft kullanıyorsanız fabric kurucaksınız videoda anlatildi tlauncherden yapcaksanızda forge 1.8.9 indirip kurun iyi oyunlar
Videolu Anlatım (Fabric kurmayıda öğretiyor)
Videolu Anlatim İzle
DÜZENLEME: Meteor clientin pre versionunu atmisim diğer versiyonunuda atiyim)
DW:
VT:
bunların yanında
3arthh4ck
future
rusher
clowngod (kapatıldı)
mio
catalyst
abyss
konas
boze

gibi bir çok h1le var 2b2t için 1.8.9 da fdp ile hiç uğraşmayın tavsiyem gidip vape , azure (açıksa tabi), rise falan alsanız daha iyi hypixelde bedava hile max 2 el götürür

mio ve future cracklerin yarısı r4tlı keni future ve rusher hesabımı (discorduyla beraber) verebilirim istersen

bunların yanında
3arthh4ck
future
rusher
clowngod (kapatıldı)
mio
catalyst
abyss
konas
boze

gibi bir çok h1le var 2b2t için 1.8.9 da fdp ile hiç uğraşmayın tavsiyem gidip vape , azure (açıksa tabi), rise falan alsanız daha iyi hypixelde bedava hile max 2 el götürür
1 8 9 bedava en iyi hile nightx dir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt