Arıyorum minecraft 1.16.5 pvp için hile arıyorum

Drip veya Zenora kullanabilirsin onun dışı pcnde önemli birşey tutmadığını düşünüyorsan vape al :D

kanka bakıyorm ticket açtım şimdi 1 ay alıp dencm

beyler zenora alıyorum şuanda başka öneri varsa hepsini deneyeceğim
almanı pek önermemde sen bilirsin kral mavinin korumasını geçeçiğini pek dusunmuyorum poe dısında vid atmamışlar

Augustus Client'e bakabilirsin 80 dolar falandı en son hypixelde kullanmıştım hâlâ duruyor hesap ama dediğin sunucularda hiç oynamadım

doomsday kullanabilirsin bir çok kez konta girdim hiçbir zaman yakalanmadım ayrıca sadece exesini siliyorum kontun birinde oyunu açık bırakmışım arkada hile injectli ona rağmen yakalanmadım pvp içinde orta seviye bir aim assist ve critic ayarlı trigger bot işini görür sana kalan tek şeyde koşmak ve zıplamak olur iyi oyunlar :)

Augustus Client'e bakabilirsin 80 dolar falandı en son hypixelde kullanmıştım hâlâ duruyor hesap ama dediğin sunucularda hiç oynamadım
Link varmı hocam

doomsday kullanabilirsin bir çok kez konta girdim hiçbir zaman yakalanmadım ayrıca sadece exesini siliyorum kontun birinde oyunu açık bırakmışım arkada hile injectli ona rağmen yakalanmadım pvp içinde orta seviye bir aim assist ve critic ayarlı trigger bot işini görür sana kalan tek şeyde koşmak ve zıplamak olur iyi oyunlar :)
Knk oyundan atıyor hile dusunxesinden

Knk o 1.8 sanırım 1.16.5 arıyorum

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yokmu başka önerisi olan zenora alıcamda adamlar 1 kere baktı papara atın dedim atmadılar dc de kapandı adamlar sabahtan beri aktif değil

beyler adalances mavi buğday gibi ban yemeyeceğim hile lazım drip aldım oyundan atıyo verdiğim para boşa gitti gibi ya daha düzgün birşey varmı önerilerinizi bekliyorum
Discord adresinizi yazın dripin neden kapandığını çözelim hocam.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt