ne kadar güvenilir hiç bilmiyorum reis
almanı pek önermemde sen bilirsin kral mavinin korumasını geçeçiğini pek dusunmuyorum poe dısında vid atmamışlarkanka bakıyorm ticket açtım şimdi 1 ay alıp dencm
beyler zenora alıyorum şuanda başka öneri varsa hepsini deneyeceğim
Link varmı hocamAugustus Client'e bakabilirsin 80 dolar falandı en son hypixelde kullanmıştım hâlâ duruyor hesap ama dediğin sunucularda hiç oynamadım
Knk oyundan atıyor hile dusunxesindendoomsday kullanabilirsin bir çok kez konta girdim hiçbir zaman yakalanmadım ayrıca sadece exesini siliyorum kontun birinde oyunu açık bırakmışım arkada hile injectli ona rağmen yakalanmadım pvp içinde orta seviye bir aim assist ve critic ayarlı trigger bot işini görür sana kalan tek şeyde koşmak ve zıplamak olur iyi oyunlar
Knk o 1.8 sanırım 1.16.5 arıyorumAugustus Client'e bakabilirsin 80 dolar falandı en son hypixelde kullanmıştım hâlâ duruyor hesap ama dediğin sunucularda hiç oynamadım
vape grab mi atıyorDrip veya Zenora kullanabilirsin onun dışı pcnde önemli birşey tutmadığını düşünüyorsan vape al
Discord adresinizi yazın dripin neden kapandığını çözelim hocam.beyler adalances mavi buğday gibi ban yemeyeceğim hile lazım drip aldım oyundan atıyo verdiğim para boşa gitti gibi ya daha düzgün birşey varmı önerilerinizi bekliyorum