hangi sunucuda oyundan atıyodoomsdayın sadece xrayini kullanıyorum oda oyundan atıyor daha iyi birşey yokmu parası neyse veririz
ve vapemde var kanka sadece aimasisti iyi ucundan reach açınca ban atıyo
adalances ve mavibuğdaydan hile düşüncesinden atıyor 3. de konta alıyor log dan patlıyorsunhangi sunucuda oyundan atıyo
+ drip legit oynarsan atmaz ocean fix üstelikbeyler adalances mavi buğday gibi ban yemeyeceğim hile lazım drip aldım oyundan atıyo verdiğim para boşa gitti gibi ya daha düzgün birşey varmı önerilerinizi bekliyorum
kanka rage atanlar var karşımda hiçbirşey olmuyor bana rage hile lazım pvp atıp set kascam yan hesaplarla sonra maine aktarcam ban yememen oyundan atmaması lazım pvp anında dripde 3.5 yapınca atıyor mavi buğdayde hele 3.1 yaptım direk ban yedim drip ile çok sağlam birşey lazım 3500 bütçem var+ drip legit oynarsan atmaz ocean fix üstelik
reis ytde zenora diye hile gördüm ama poe dışı vid atmamış oranın hile korumasıda çok iyi değil de bi bak istersenkanka rage atanlar var karşımda hiçbirşey olmuyor bana rage hile lazım pvp atıp set kascam yan hesaplarla sonra maine aktarcam ban yememen oyundan atmaması lazım pvp anında dripde 3.5 yapınca atıyor mavi buğdayde hele 3.1 yaptım direk ban yedim drip ile çok sağlam birşey lazım 3500 bütçem var
denemelik alıp sınırsız almayı düşünüyorum eğer sağlam bir ürün var ise
veya adamlardan hile ad sorup configde isteyebilirsinkanka rage atanlar var karşımda hiçbirşey olmuyor bana rage hile lazım pvp atıp set kascam yan hesaplarla sonra maine aktarcam ban yememen oyundan atmaması lazım pvp anında dripde 3.5 yapınca atıyor mavi buğdayde hele 3.1 yaptım direk ban yedim drip ile çok sağlam birşey lazım 3500 bütçem var
denemelik alıp sınırsız almayı düşünüyorum eğer sağlam bir ürün var ise
link varmı valla yareis ytde zenora diye hile gördüm ama poe dışı vid atmamış oranın hile korumasıda çok iyi değil de bi bak istersen
veya adamlardan hile ad sorup configde isteyebilirsin
kanka söylemezlerki ban yicekleri içn çok korkuyorlarreis ytde zenora diye hile gördüm ama poe dışı vid atmamış oranın hile korumasıda çok iyi değil de bi bak istersen
veya adamlardan hile ad sorup configde isteyebilirsin
link varmı valla ya
kanka söylemezlerki ban yicekleri içn çok korkuyorlar