Minecraft 1.16.5 dll Hile

1.16.5 için manuel kontta çıkmıyor oceanda çıkıp çıkmadığını bilmiyorum

"INSERT" tuşu ile menü açılır hıtbox "PAGE UP" tuşu ile açılıp kapanır
Kontrola cagırıldıgınıza menuden S-D'ye basın
Windows+R tuşu ile çalıştırı açın gelen menüye recent yazın orayı silin.

ÖZELLİKLERİ

Reach

Hitbox

MENÜ GÖRÜNTÜSÜ / OYUN İÇİ GÖRÜNTÜ

image.png

image.png

VİDEO:

neden hala onaylamıyorsunuz

takcan usbye dlli injectleyip çıkartıcan usbyi bulabilen bulsun hadi recent temizlicen downloads temizle yap bi injector rahatsın bb
bende usbye atıyordum ama recent temızleme amacı recentte usb adı cıkıyor

boş 2. pc'de denedim bi sorun olmadı fakat olmicak anlamına gelmiyor. ayrıca vulcan olan sunucularda denemeyin (vulcan,grim,matrix,polar) max 3 hit sonra ya kick yada ban melonya gibi aptal sunucularda ban atıyormu bilmiyorum.

boş 2. pc'de denedim bi sorun olmadı fakat olmicak anlamına gelmiyor. ayrıca vulcan olan sunucularda denemeyin (vulcan,grim,matrix,polar) max 3 hit sonra ya kick yada ban melonya gibi aptal sunucularda ban atıyormu bilmiyorum.
kanka fullersen ban yersın bu hılenın temel amacı 0.2 de vesaire acıp townyde vs atmak

kanka fullersen ban yersın bu hılenın temel amacı 0.2 de vesaire acıp townyde vs atmak
dostum 0.2 için uğraşıcama hile açmam direk :D hile açıp legit oynadıktan sonra ne anlamı kaldı? adam seni bir jump combo ile bırak 0.2 0.5 de yapsan keser mc pvp bilgin pek yok sanırım mesajına bakılırsa sadece mause clik adama aim vur*

dostum 0.2 için uğraşıcama hile açmam direk :D hile açıp legit oynadıktan sonra ne anlamı kaldı? adam seni bir jump combo ile bırak 0.2 0.5 de yapsan keser mc pvp bilgin pek yok sanırım mesajına bakılırsa sadece mause clik adama aim vur*
kanka gır bak o 0.2 0.3 ne kadar degıstırıyor hıtlerın okadar saglamlasıyor kı ben pvp atmayı gram bılmıyorum helekı 1.16.5 pvpsını 2023de melonyada en cok kıll bende olmuştu ve ban yemedim hiç bir şekilde benim zamanımda kristal pvp yoktu hiç kristal pvpde bir işe yaramıyor ama

ÖZELLİKLERİ

Reach

Hitbox

image.png

image.png

VİDEO:

hocam navelyanw gibi boxpvp sunucularında calışırmı ?

ÖZELLİKLERİ

Reach

Hitbox

image.png

image.png

VİDEO:

aktıf mod yokmu artık onaylayın yada kapatın konuyu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt