altun0860
Bronz Üye
Evet damage için ninja bıçakçı için at üzerindedamege içinmi bu hile tam olarak mantığı nedir hocam
Evet damage için ninja bıçakçı için at üzerindedamege içinmi bu hile tam olarak mantığı nedir hocam
dalga geçer gibi cevaplamak yerine hilenin amacını açıklasan daha iyi olurdu arkadaşım. Hangi oyuna ait olduğunu bliiyorum hilenin amacı ne onu sordum. Hiç bi özellik bilgisi , video vs yok o yüzden
tamam arkadaşım özür dilerimdalga geçer gibi cevaplamak yerine hilenin amacını açıklasan daha iyi olurdu arkadaşım. Hangi oyuna ait olduğunu bliiyorum hilenin amacı ne onu sordum. Hiç bi özellik bilgisi , video vs yok o yüzden
cok haklisin kanka boyle ucubeler var forumda maalesef.dalga geçer gibi cevaplamak yerine hilenin amacını açıklasan daha iyi olurdu arkadaşım. Hangi oyuna ait olduğunu bliiyorum hilenin amacı ne onu sordum. Hiç bi özellik bilgisi , video vs yok o yüzden
İlk programa göre gayet güzel fakat yapmaya değil öğrenmeye çalışırsan daha iyi olur.
Burda kullandığın prime.dll kalıcı olan bir pointer base adress i değil malesef. Bu bilgisayarı kapatana kadar gösterir diye biliyorum gerçek kalıcı base adress metin2client.bin olması gerekiyor.
Bu oyunda hiçbir zaman 4 offsetli bir hile adress i bulunmaz eğer karakterine ait bir hile yapıyorsan 1.offsetin C olmak zorunda tek tük olan nadir serverlerde değişkenlik gösterir.
Orayı ben senin için bulurum kolay şeyler
Kontrol eder misin üstad ben bilgisayarı açıp kapattığımda veya herhangi bir şeyde aynı değişmiyor sizde deneyin bir üstad bende sorunsuz çalışıyor pointerlerİlk programa göre gayet güzel fakat yapmaya değil öğrenmeye çalışırsan daha iyi olur.
Burda kullandığın prime.dll kalıcı olan bir pointer base adress i değil malesef. Bu bilgisayarı kapatana kadar gösterir diye biliyorum gerçek kalıcı base adress metin2client.bin olması gerekiyor.
Bu oyunda hiçbir zaman 4 offsetli bir hile adress i bulunmaz eğer karakterine ait bir hile yapıyorsan 1.offsetin C olmak zorunda tek tük olan nadir serverlerde değişkenlik gösterir.
Üstad Milasmt2 Ninja Bıçakçı için Milasmt2 aç sonra hileyi aç karaktere gir oyunda butonları aktif et at üzerinde iken yap amaknk nasıl kullanılacağını da belirtir misin
Üstad kontrol ettim çalışıyor her hangi bir sorun yok pointerler deİlk programa göre gayet güzel fakat yapmaya değil öğrenmeye çalışırsan daha iyi olur.