Mike tyson mu kazanır jake Paul mu?

tyson alır da 4 e kadar kim beklicek

i think its going to be rigged jake paul going to win he might even pay the referees to rigg the boxxing match but there is chances for mike to win as an ex pro boxxer

eğer bir kurgu olmaz ise jake paul showmenlik yapacağım diye salakça haraketler yaparsa ve zaten hiç gard almıyor kurgu yoksa mike tyson kazanır.

%500 kurgu olan bı maç bence Jack Paul kazanacak ama kurgu olmasa mümkün değil kazanmasi eleman yotuber zaten primin kralını biliyor ordan yuruyup gidecek yok Mike Tysonu tokatladim yerlebir ettim felan diye

Evet arkadaşlar maçın gerçekleşmesine saatler kaldı bildiğiniz gibi.Sizce kim kazanır?Ben jake paulun kazanacağını düşünüyorum,mike 58 yaşına geldi, bir zahmet 58 yaşındaki bir adamıda yensin.Tabii diyeceksiniz 58 yaşındaki bir adam mike tyson diye ama 58 yaşındaki bir adam 58 yaşındaki bir adamdır.
mike dengesini kaybetmediği sürece alır yaşı gereği dengesini kaybedebilir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İşin sonunda rüşvet ya da kurgu olmasa, Tyson rahatlıkla alır. Ama adam 60 yaşına gelmiş, bu yaştan sonra kariyerini pek önemsemez gibi duruyor. Yüksek miktarda rüşvet alıp maçı bırakır ve hayatına devam eder gibime geliyor.
Bu yaşından sonra kariyerini kim önemser ki? Parasını alır, yoluna devam eder. Zaten 1-2 hafta sonra unutulacak bir olay.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gelecekten geliyorum mike tyson jake paulu yere serecek jake bayılacak

jake *

İşin sonunda rüşvet ya da kurgu olmasa, Tyson rahatlıkla alır. Ama adam 60 yaşına gelmiş, bu yaştan sonra kariyerini pek önemsemez gibi duruyor. Yüksek miktarda rüşvet alıp maçı bırakır ve hayatına devam eder gibime geliyor.
Bu yaşından sonra kariyerini kim önemser ki? Parasını alır, yoluna devam eder. Zaten 1-2 hafta sonra unutulacak bir olay.
kariyerini önemsemez yerinde dalak böbrek bıraktım mike tysona dediği lafa bak

mayktaysın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt