midnight rage config

midnight güzel rage config salabilecek var mı
sansina kus 😀
xCdPgEl.png

bu fiyatlarda bi hile arıyorsanız en mantıklısı nixware almaktır üstüne eklerim problem yok diyorsan neverlose onun haricinde rage oynayamazsınız max semi rage oynayabilirsiniz ve nixware aktif olarak güncelleme getiriyor sürekli en son ns geldiğini gördüm test ettiğimdede nl kadar iyi olmasada işe yarıyor

bu fiyatlarda bi hile arıyorsanız en mantıklısı nixware almaktır üstüne eklerim problem yok diyorsan neverlose onun haricinde rage oynayamazsınız max semi rage oynayabilirsiniz ve nixware aktif olarak güncelleme getiriyor sürekli en son ns geldiğini gördüm test ettiğimdede nl kadar iyi olmasada işe yarıyor
hvh oynamak için bir şey alınacaksa kesinlikle nixware olmaması gerek :D pamuk eller cebe...
adamlar cs2nin kendisini bozmuş, karakterin yürürken laglanıyor veya karşı taraf peeklerken laglanıyor. (predictiondan kaynaklı bi sorun)

hvh oynamak için bir şey alınacaksa kesinlikle nixware olmaması gerek :D pamuk eller cebe...
adamlar cs2nin kendisini bozmuş, karakterin yürürken laglanıyor veya karşı taraf peeklerken laglanıyor. (predictiondan kaynaklı bi sorun)
ya şöyle diyim fatal ve nl userim cogunlukla bazen param olmadıgı zaman 3 4 gün nixware da kullandıgım oldu gayet yeterliydi fiyatına göre (bence) hvhyi iyi biliyorsan bazende olsa nl'yi alma ihtimali var ve skeet,nl ve fatal haric hepsini alacagini dusunuyorum 1v1de

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hangi hileyi kullanacan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt