0FFXLINEZX
Efsane Üye
fatality güzelİkisinin de detect olması peki
fatality güzelİkisinin de detect olması peki
adam legit hile arıyorum demiş legit oynayacak birisi için fatality gereksiz masraffatality güzel
kanka bence midnight tarzı hilelerle oynanmıyor neden diyeceksin ben de 1 ay midnight kullandım premier kasarken karşına rage bir hile geldiği zaman oyun alamıyorsun ama mesela nl aldım legiti berbat ama oynatıyordu iyi kötü karşıda açan olursa sen de açıp oyunu kazanıyorsun ama midnight tarzı hilelerde bu olay yok. Bir de fataya legit bot da gelmiş bence alınıradam legit hile arıyorum demiş legit oynayacak birisi için fatality gereksiz masraf
hileyi karşıdaki adama göre ayarlayacaksa alsın ama öyle bir şey dememiş legit oynamak istediğini belirtmişkanka bence midnight tarzı hilelerle oynanmıyor neden diyeceksin ben de 1 ay midnight kullandım premier kasarken karşına rage bir hile geldiği zaman oyun alamıyorsun ama mesela nl aldım legiti berbat ama oynatıyordu iyi kötü karşıda açan olursa sen de açıp oyunu kazanıyorsun ama midnight tarzı hilelerde bu olay yok. Bir de fataya legit bot da gelmiş bence alınır
güzel veya değil 2019dan beri fatadayım fatanın detect olduğunu cümle alem biliyor sadece esp bile vac atıyorfatality güzel
öyle bişe yokmidnighte çok rat diyen var tavsiyem invite alıp fatality yada neverlose gibi hile alman
bunnyhop psilent açarsan yersin midnightdapek degil sahsen prime vac yedim ben