NeinSpoof Gold Üye Katılım 2 Şub 2021 Mesajlar 325 Beğeniler 25 9 Ocak 2022 #1 arkadaşlar sea of thieves oyunda microsoft visual c++ runtime library hatasını alıyorum all runtimes yükledim düzelmedi yardım eder misiniz
arkadaşlar sea of thieves oyunda microsoft visual c++ runtime library hatasını alıyorum all runtimes yükledim düzelmedi yardım eder misiniz
W warp Master Üye Katılım 5 Şub 2021 Mesajlar 1,215 Beğeniler 425 9 Ocak 2022 #2 xxKralEmirTR31' Alıntı: arkadaşlar sea of thieves oyunda microsoft visual c++ runtime library hatasını alıyorum all runtimes yükledim düzelmedi yardım eder misiniz Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkten bilgisayarın 64 bit ise x64'ü, 32 bit ise x86'yı indir kur, kurulum esnasında hata alırsan buraya yazmaktan çekinme. Oyla 0 Downvote
xxKralEmirTR31' Alıntı: arkadaşlar sea of thieves oyunda microsoft visual c++ runtime library hatasını alıyorum all runtimes yükledim düzelmedi yardım eder misiniz Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkten bilgisayarın 64 bit ise x64'ü, 32 bit ise x86'yı indir kur, kurulum esnasında hata alırsan buraya yazmaktan çekinme.
X XMAR Yorgun Master Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 1,884 Beğeniler 1,633 9 Ocak 2022 #3 hexresistance' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkten bilgisayarın 64 bit ise x64'ü, 32 bit ise x86'yı indir kur, kurulum esnasında hata alırsan buraya yazmaktan çekinme. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Oyla 0 Downvote
hexresistance' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkten bilgisayarın 64 bit ise x64'ü, 32 bit ise x86'yı indir kur, kurulum esnasında hata alırsan buraya yazmaktan çekinme. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.