Reflexiscomng Platinum Üye Katılım 12 Ağu 2021 Mesajlar 210 Beğeniler 18 1 Ara 2021 #1 LAPTOPDA MİCROSOFT STORE YOK 3DEFA FORMAT ATTIM GERİ GELMEDİ YOUTUBEDEKİ TÜM YÖNTEMLERİ DENEDİM HİÇBİR İŞE YARAMADI LENOVA
LAPTOPDA MİCROSOFT STORE YOK 3DEFA FORMAT ATTIM GERİ GELMEDİ YOUTUBEDEKİ TÜM YÖNTEMLERİ DENEDİM HİÇBİR İŞE YARAMADI LENOVA
onuru5 Silver Üye Katılım 24 Kas 2021 Mesajlar 63 Beğeniler 2 1 Ara 2021 #11 microsoftun sitesinden indirebilirsin Oyla 0 Downvote
zPyrox Gold Üye Katılım 6 Kas 2021 Mesajlar 372 Beğeniler 95 1 Ara 2021 #12 azatdemir56' Alıntı: LAPTOPDA MİCROSOFT STORE YOK 3DEFA FORMAT ATTIM GERİ GELMEDİ YOUTUBEDEKİ TÜM YÖNTEMLERİ DENEDİM HİÇBİR İŞE YARAMADI LENOVA Genişletmek için tıkla ... Bir arkadaş çok güzel anlatmış, olmazsada windwos sürümü ile alakalı olma ihtimali çok fazla Oyla 0 Downvote
azatdemir56' Alıntı: LAPTOPDA MİCROSOFT STORE YOK 3DEFA FORMAT ATTIM GERİ GELMEDİ YOUTUBEDEKİ TÜM YÖNTEMLERİ DENEDİM HİÇBİR İŞE YARAMADI LENOVA Genişletmek için tıkla ... Bir arkadaş çok güzel anlatmış, olmazsada windwos sürümü ile alakalı olma ihtimali çok fazla
schwesta Gold Üye Katılım 12 Tem 2021 Mesajlar 466 Beğeniler 93 Yaş 95 1 Ara 2021 #13 azatdemir56' Alıntı: orda yazanı yazıyorum olmuyor eminim kullanıcı adını doğru yazdığıma ancak genede kırmızı hata veriyor musait oldugun zaman halledek? Genişletmek için tıkla ... Zipi indirilenler klasörünün içine çıkart Oyla 0 Downvote
azatdemir56' Alıntı: orda yazanı yazıyorum olmuyor eminim kullanıcı adını doğru yazdığıma ancak genede kırmızı hata veriyor musait oldugun zaman halledek? Genişletmek için tıkla ... Zipi indirilenler klasörünün içine çıkart