Çözüldü MichealScofieId Dolandırıcılık hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amacım 100 tl değil. Sadece forumu bilgilendirmek ve arkadaşın yaptığı işin suç olduğunu göstermek. Bu suçun büyük cezaları vardır.

Suçu küçümsemeyin siciline 100tl çaldı diye değil Hırsızlık diye geçer dava açarsanız yanınızdayım
elimde bilgiler var

Amacım 100 tl değil. Sadece forumu bilgilendirmek ve arkadaşın yaptığı işin suç olduğunu göstermek. Bu suçun büyük cezaları vardır.
Dostum 100 lira için avukata binlerce lira para mı ödeyeceksin? tamam amacın süründürmek olabilir fakat kimse uğraşmaz emin ol.

Dostum 100 lira için avukata binlerce lira para mı ödeyeceksin? tamam amacın süründürmek olabilir fakat kimse uğraşmaz emin ol.
Dostum şirket avukatları bu işler için para alıyor. Zaten parasını her türlü alıyor 1 dosya fazladan ilgilenmek koymuyor ona

iyi şanslar arkadaşlar size. 8 ay önce trafikte kaza yaptım suç karşı taraftaydı tutanağı düzgün tutmadı diye şikayetçi olup dava açtık bekliyoruz bakalım unutmuştum ben bunu hatıradığım iyi oldu. ama arkadaşı burada mimlemen güzel olmuş

!!avukat mahkemede savunma yapar bu olay savcıya verilen bir şikayet dilekçesi ile çözülebilir yapmadığım iş değil!!
teşekkürler

Son düzenleme:
100tlnin az bir para olmadığını söylüyorsunuz fakat noter avukat ve tutanak işlemleri için 700-800TL'den fazla ödeyeceğinizi biliyorsunuzdur umarım dava açmak o kadar kolay değil mesajlarındanda anlayacağım üzere şirketin veya şirketinin avukatının olduğunuda sanmıyorum.Ve böyle bir yolla dava açamazsın adamın işlediği tek suç vergisiz satış yapmak iban üzerinden vergisiz satış yapmanın çok büyük cezası var dava açıcaksan bu sebepten aç

100tlnin az bir para olmadığını söylüyorsunuz fakat noter avukat ve tutanak işlemleri için 700-800TL'den fazla ödeyeceğinizi biliyorsunuzdur umarım dava açmak o kadar kolay değil mesajlarındanda anlayacağım üzere şirketin veya şirketinin avukatının olduğunuda sanmıyorum.Ve böyle bir yolla dava açamazsın adamın işlediği tek suç vergisiz satış yapmak iban üzerinden vergisiz satış yapmanın çok büyük cezası var dava açıcaksan bu sebepten aç
noter avukat işlemi yok yok yok bankadan 5000tlye yakın param kredi kartı kopyalanarak çalındı yemin ederim yol parası dışında hiç apra vermeden 1 ay içinde geri aldım isterseniz kanıtları atabilirim ayrıca avukata gerek yok savcılığa şikayet dilekçesi yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt