MIAFUN Valorant Hile [ ESP - AimBot - SilentAim - Head - Skeleton - Box ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürücü, başlatma çağrısında başarısız olduğundan yüklenmedi.
sürekli bu hatayı alıyorum çözüm var mı?
21H2 Sürümü.
Gerekirse 1709'a geçebilirim

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
selamlar bro hileyi ilk açışımda rahatlıkla açılmıştı ve çalışıyordu.10 dakika falan sonra pc ye restart attım valoya girdim startdriveri yönetici olarak calıstırdım sonra chromeyi yönetici olarak calıstırdım ama bu sefer chromeyi calıstırdıgımda o cmd kısmı geldi ama mor şekilde yazan succes yazısı gelmedi hile açılmadı boş şekilde kaldı sebebi nedir nasıl düzeltebilirim ?

UPDATE:şimdi fark ettim startdriveri çalıştırınca "Sürücü, başlatma çağrısında başarısız olduğundan yüklenmedi."diye bişey yazıyor bide

selamlar bro hileyi ilk açışımda rahatlıkla açılmıştı ve çalışıyordu.10 dakika falan sonra pc ye restart attım valoya girdim startdriveri yönetici olarak calıstırdım sonra chromeyi yönetici olarak calıstırdım ama bu sefer chromeyi calıstırdıgımda o cmd kısmı geldi ama mor şekilde yazan succes yazısı gelmedi hile açılmadı boş şekilde kaldı sebebi nedir nasıl düzeltebilirim ?

UPDATE:şimdi fark ettim startdriveri çalıştırınca "Sürücü, başlatma çağrısında başarısız olduğundan yüklenmedi."diye bişey yazıyor bide
Aynı sıkıntı bende de var. Bi çözüm buldum aslında ama denemedim. Çözüm şu :
İlk önce hileyi rar dışında komple siliyoruz.
Daha sonra vanguardı kapatıyoruz
Hileyi rardan çıkartıp driveri çalıştırıyoruz
Hizmetler'i yönetici olarak çalıştırıyoruz
Hizmetlerde "vgc"yi bulup başlatma seçeneğinin "Elle" olduğundan emin oluyoruz
Daha sonra "Başlat" Butonuna tıklayıp vanguardı açıyoruz
Gerisi hileyi açmak falan.
Çalışacağını zannetmiyorum ama hizmetlerden açılıyor vanguard az önce denedim. Maçtan sonra deneyeceğim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Aynı sıkıntı bende de var. Bi çözüm buldum aslında ama denemedim. Çözüm şu :
İlk önce hileyi rar dışında komple siliyoruz.
Daha sonra vanguardı kapatıyoruz
Hileyi rardan çıkartıp driveri çalıştırıyoruz
Hizmetler'i yönetici olarak çalıştırıyoruz
Hizmetlerde "vgc"yi bulup başlatma seçeneğinin "Elle" olduğundan emin oluyoruz
Daha sonra "Başlat" Butonuna tıklayıp vanguardı açıyoruz
Gerisi hileyi açmak falan.
Çalışacağını zannetmiyorum ama hizmetlerden açılıyor vanguard az önce denedim. Maçtan sonra deneyeceğim.
biraz uzun geldi 1 saat icinde denermisin ? eğer yarın denerim diyorsan deneyebilirim. 1 saat icinde deniceksen denedikden sonra işe yarayıp yaramadıgınıda yazarsan sevinirim teşekkürler.

Denedim maalesef çalışmadı
vanguard ı kapattıkdan sonra driveri çalıştırdıgımda hata vermeden calıstı ama bu sefer vanguard ı kapattıgım icin pc yi restartlamam gerekti restartlayınca driver yine hata vermeye başladı acaba vanguardı kapatıncamı calısıyo diye vanguardı tekrar kapatıp denedim yine hata verdi garip bişey pek anlamadım.

vanguard ı kapattıkdan sonra driveri çalıştırdıgımda hata vermeden calıstı ama bu sefer vanguard ı kapattıgım icin pc yi restartlamam gerekti restartlayınca driver yine hata vermeye başladı acaba vanguardı kapatıncamı calısıyo diye vanguardı tekrar kapatıp denedim yine hata verdi garip bişey pek anlamadım.
hiçbir şekilde olmuyor maalesef

Sürücü, başlatma çağrısında başarısız olduğundan yüklenmedi. '' VANGUARD Engelliyor. Driver fix.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt