jenave Silver Üye Katılım 13 Ara 2019 Mesajlar 70 Beğeniler 7 5 Ocak 2022 #1 hıle ıle gırıs yapıyorum sorun yok karakter degısımı harıta degısımıesnasında arayuzde takılı kalıyor
hıle ıle gırıs yapıyorum sorun yok karakter degısımı harıta degısımıesnasında arayuzde takılı kalıyor
jenave Silver Üye Katılım 13 Ara 2019 Mesajlar 70 Beğeniler 7 6 Ocak 2022 #2 yokmu onerısı bılgısı olan metin2 mod kullanan bırısı sıkıntı sadece bende mı Oyla 0 Downvote
M metin20471 Yeni Üye Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 2 Beğeniler 1 6 Ocak 2022 #3 jenave' Alıntı: yokmu onerısı bılgısı olan metin2 mod kullanan bırısı sıkıntı sadece bende mı Genişletmek için tıkla ... çözersen yazsana bende de var aynı problem Oyla 0 Downvote
jenave' Alıntı: yokmu onerısı bılgısı olan metin2 mod kullanan bırısı sıkıntı sadece bende mı Genişletmek için tıkla ... çözersen yazsana bende de var aynı problem
K kocaket Yeni Üye Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 1 Beğeniler 0 7 Ocak 2022 #4 jenave' Alıntı: hıle ıle gırıs yapıyorum sorun yok karakter degısımı harıta degısımıesnasında arayuzde takılı kalıyor Genişletmek için tıkla ... Aynı problemi bende yaşıyorum, ch değiştirirken ya da başka haritaya geçerken takılıyor, gir çık yapmaktan bıktım Oyla 0 Downvote
jenave' Alıntı: hıle ıle gırıs yapıyorum sorun yok karakter degısımı harıta degısımıesnasında arayuzde takılı kalıyor Genişletmek için tıkla ... Aynı problemi bende yaşıyorum, ch değiştirirken ya da başka haritaya geçerken takılıyor, gir çık yapmaktan bıktım
X xxsefaktas Platinum Üye Katılım 2 Ağu 2020 Mesajlar 104 Beğeniler 4 Yaş 24 7 Ocak 2022 #5 jenave' Alıntı: hıle ıle gırıs yapıyorum sorun yok karakter degısımı harıta degısımıesnasında arayuzde takılı kalıyor Genişletmek için tıkla ... hangi hileyi kullanıyorsunuz Oyla 0 Downvote
jenave' Alıntı: hıle ıle gırıs yapıyorum sorun yok karakter degısımı harıta degısımıesnasında arayuzde takılı kalıyor Genişletmek için tıkla ... hangi hileyi kullanıyorsunuz
jenave Silver Üye Katılım 13 Ara 2019 Mesajlar 70 Beğeniler 7 7 Ocak 2022 #6 xxsefaktas' Alıntı: hangi hileyi kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... metni2 modhack Oyla 0 Downvote