Metin2 UrielAC Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir şekilde eleştiri yapmıyorum yanlış anlıyorsun ring0 yetkisi almış bir program herhangi bir uygulama ile scan yapıldıgı anda anlar hatta ekibimizle birlikte uriele hile çıkardığımız zamanda memory tararken maus hook yemişliğimiz bile var sadece yorumlarımı katıyorum umarım başarırsın iyi çalışmalar
Scan işlemi gerçekleştirdim bir problem yok. Fakat Memory üzerinde oynadığım zaman mavi yiyorum. Tabi ki bypass yapmak için uraşır buraya paylaşmak isterim ama burda şunu anladım yapamayan dan çok eleştiren bir kısım var. Bu da gerçekten çok üzücü.

Herhangi bir şekilde eleştiri yapmıyorum yanlış anlıyorsun ring0 yetkisi almış bir program herhangi bir uygulama ile scan yapıldıgı anda anlar hatta ekibimizle birlikte uriele hile çıkardığımız zamanda memory tararken maus hook yemişliğimiz bile var sadece yorumlarımı katıyorum umarım başarırsın iyi çalışmalar

Teşekkürler. Üzerinde saldırı hızı için çalışmıştım değeri değiştirip farklı bir değer yazınca hemen adres değişiyordu. Aslında çok fazla büyütülcek bir konu yok. Ne kadar uğraşırsam uğraşıyım ya CPU tavan yapıyor ya da mavi ile karşılaşıyorum. Eklemek istediğim son şey uğraşmak isterim fakat değmez gibi duruyor.

tamamen katılıyorum mavi ekran yada direk shut down vererek işlemciye zarar verebiliyor değmez yani ki yaptığımız hilelerin daha paylaşmadan fix yediği bile oluyor düşündürücü :confused:
Teşekkürler. Üzerinde saldırı hızı için çalışmıştım değeri değiştirip farklı bir değer yazınca hemen adres değişiyordu. Aslında çok fazla büyütülcek bir konu yok. Ne kadar uğraşırsam uğraşıyım ya CPU tavan yapıyor ya da mavi ile karşılaşıyorum. Eklemek istediğim son şey uğraşmak isterim fakat değmez gibi duruyor.

python ile metin hilesi var yavaş calısıyor ama çalışıyor autogui bnla yetinicez

Video kaldırılmış... Arıyordum bunu üzüldüm ;(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt