sonerkrm54
Bronz Üye
sizde çalısıyormu arkadaşlar
video çekebilirmiyim yada tşa atabiliyormuyormuyum ss almayı ?Herkese Merhaba Arkadaşlar;
Çoğu Kişinin Bildiği Üzere Metin2 pvplerde Uriel Bot Meşhur Oldu ve Bundan Yararlanarak Satış Yapmaya Çalışan Arkadaşlar Var,
Bu Hile Aslında Python üzerinde nesne algılama olarak geçer ve aslında çok kolaydır,
Az Yazılım ve Programlama biliyorsanız her türlü yaparsınız.
Hadi Bota Geçelim
Phython Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Visual Code Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Code Linki: https://yazilimfuryasi.com/python-opencv-ile-oyunda-goruntu-algilama-projesi/
Bu Vermiş Olduğum Linklerin hepsini indirin
Kurmuş Olduğun Visual Studio Code u yönetici olarak çalıştırın;
Klasörü Aç sekmesinden vermiş olduğum code dosyasını açın;
gui.py klasörünü açtıktan sonra 107. satırda olan cascade.xml dosyasının başına yüklemiş olduğunuz code içindeki cascade dosyasını atayın;
atadıktan sonra cmd yi yönetici olarak çalıstırıp cd yolu ile bot dosyasının klasörüne gidin;
python gui.py yazarak botu açın ara kısmından metin2 nin adını bulun ve ekran görüntülerinden ekran çözünürlüğü bir tık alta alın ve başla diyin;
ARTIK ARKANIZA YASLANIN VE METİN KESMENİN RAHATLIĞINA BAKIN
URİEL EKRAN YAKALAMA DA ÇALIŞIR
SİZ OYNAYIN BİZ KURARIZ
Kanka sende yanlış hatırlamıyorsam aynı konu varken açmıştın bu konuyu x ve dcopy paste konulara devam mı libleri yazma gereği bile duymamışsın bro
masaüstündeki dosya yolunu girmemiş adama, google driveda olmasın dosyaların diyen adamları kâle almıyorumKanka sende yanlış hatırlamıyorsam aynı konu varken açmıştın bu konuyu x ve d
Dosyalar OneDrive üzerinde kayıtlı olduğu için bunu dedim python OneDrive dan çekerken çoğu zaman sorun yaşıyor. Adamın Cascade dosya yolunu yanlış yazıp yazmamasına bakmadım. 2. olarak ne bu gider tatlı şey sen kâle alsan ne yazar. Verecek cevap bulamadım biraz sallıyım demiyorsun da hahamasaüstündeki dosya yolunu girmemiş adama, google driveda olmasın dosyaların diyen adamları kâle almıyorum