Çözüldü Metin2 Tr Moıd hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tkiy

Normal Üye
Hileyle oyuna Girince 7x Acınca Veya hızlı kosmayı sürekli oyundan atıyor Yardımcı olurmsunuz

aynı sorun bendede var bu sorun tek kişide yok ki kişisel bir hata olsun bir yerde güncelleme yapılması gerekiyor büyük ihtimalle @Dreamfancy en yakın zamanda hileyi güncellermisin dostum hilesiz zevki yok oyunun

Hilemiz şuan günceldir hilemizi kullanan yüzlerce kişiden sadece birkaç kişi bu hatayı alıyor bunun da sadece birkactane nedeni var
1- Sisteminiz win7 olduğundan
2- Gerekli yazılımlar yüklü olmadığından
3- Bundan önce eğer hile kullandiysaniz ondan kalan dosylardan

Hilemiz şuan günceldir hilemizi kullanan yüzlerce kişiden sadece birkaç kişi bu hatayı alıyor bunun da sadece birkactane nedeni var
1- Sisteminiz win7 olduğundan
2- Gerekli yazılımlar yüklü olmadığından
3- Bundan önce eğer hile kullandiysaniz ondan kalan dosylardan
klişelerden vazgeçmiyorsun
1-sistemim win8
2-gerekli yazılımlar yüklü framework,visual c++ vs
3- dün format attım yeni yükledim tr yi hileyi tek kullandıgım df

Klişeler den vazgeçmemek değil hilenin başka bir sıkıntısı olmaması okadar kişi kullanıyor yönetici kadrosu dahil sıkıntı çıkmıyor sizde çıkınca hile bozuk lütfen biraz hatayı kendinizde arayın
klişelerden vazgeçmiyorsun
1-sistemim win8
2-gerekli yazılımlar yüklü framework,visual c++ vs
3- dün format attım yeni yükledim tr yi hileyi tek kullandıgım df

Klişeler den vazgeçmemek değil hilenin başka bir sıkıntısı olmaması okadar kişi kullanıyor yönetici kadrosu dahil sıkıntı çıkmıyor sizde çıkınca hile bozuk lütfen biraz hatayı kendinizde arayın
hilenin bozuk oldugunu söylemiyorum zaten sorunun da tek bende olmadığını biliyoruz sistemsel bir sorun olduğunu söylüyor herkes ama ne yapmalıyız söylemiyor araştırıyorum kendimde cevap bulamıyorum doğal olarak hile yapımcısına sorarım bundan doğal birşey yok

hilenin bozuk oldugunu söylemiyorum zaten sorunun da tek bende olmadığını biliyoruz sistemsel bir sorun olduğunu söylüyor herkes ama ne yapmalıyız söylemiyor araştırıyorum kendimde cevap bulamıyorum doğal olarak hile yapımcısına sorarım bundan doğal birşey yok
hocam teamwiever varsa yardımcı olayım istersen

Hile Aktif Çalışıyor dostum sen yanlış birşeyler yapıyorsun sanırım
9BquFe.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt