klişelerden vazgeçmiyorsunHilemiz şuan günceldir hilemizi kullanan yüzlerce kişiden sadece birkaç kişi bu hatayı alıyor bunun da sadece birkactane nedeni var
1- Sisteminiz win7 olduğundan
2- Gerekli yazılımlar yüklü olmadığından
3- Bundan önce eğer hile kullandiysaniz ondan kalan dosylardan
klişelerden vazgeçmiyorsun
1-sistemim win8
2-gerekli yazılımlar yüklü framework,visual c++ vs
3- dün format attım yeni yükledim tr yi hileyi tek kullandıgım df
hilenin bozuk oldugunu söylemiyorum zaten sorunun da tek bende olmadığını biliyoruz sistemsel bir sorun olduğunu söylüyor herkes ama ne yapmalıyız söylemiyor araştırıyorum kendimde cevap bulamıyorum doğal olarak hile yapımcısına sorarım bundan doğal birşey yokKlişeler den vazgeçmemek değil hilenin başka bir sıkıntısı olmaması okadar kişi kullanıyor yönetici kadrosu dahil sıkıntı çıkmıyor sizde çıkınca hile bozuk lütfen biraz hatayı kendinizde arayın
hocam teamwiever varsa yardımcı olayım istersenhilenin bozuk oldugunu söylemiyorum zaten sorunun da tek bende olmadığını biliyoruz sistemsel bir sorun olduğunu söylüyor herkes ama ne yapmalıyız söylemiyor araştırıyorum kendimde cevap bulamıyorum doğal olarak hile yapımcısına sorarım bundan doğal birşey yok
Hile Aktif Çalışıyor dostum sen yanlış birşeyler yapıyorsun sanırımhilenin bozuk oldugunu söylemiyorum zaten sorunun da tek bende olmadığını biliyoruz sistemsel bir sorun olduğunu söylüyor herkes ama ne yapmalıyız söylemiyor araştırıyorum kendimde cevap bulamıyorum doğal olarak hile yapımcısına sorarım bundan doğal birşey yok
REİS DİSCORD DAN BANA Bİ YARDIM EDEBİLİRMİSİN ÖZELDEN LİNK AT GELEYİM.hocam teamwiever varsa yardımcı olayım istersen
REİS DİSCORD DAN BANA Bİ YARDIM EDEBİLİRMİSİN ÖZELDEN LİNK AT GELEYİM.
dostum videosunda ne yapıyorsa aynısını yapıyorum yanlış birşey yokHile Aktif Çalışıyor dostum sen yanlış birşeyler yapıyorsun sanırım