Metin2 Sekmeme

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı ortalık fırsatcı dolmuş oyunda bi ton kişide sekmeme var legit olan ben yapmasını bilmediğim için yapamıyorum runik ac korumasında para ile satmaya çalışıyorlar :D bide fahiş fiyatlara bu konu hakkında yardımcı olacak var mı biliyorumki bir çoğunuz kullanmasını biliyorsunuz bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirimm şimdiden çok teşekkürler
Saldırı hızının biraz ilerisinde karakterin animasyonlarını ve collision durumunu gösteren değerler var, aradığın cevap orada.

Saldırı hızına Ctrl+b bas ardından oyuna dönüp karakterini hareket ettir, birkaç tane değişen değer göreceksin, o değişen değerler karakterin animasyonlarını ve collision durumunu gösterir, değişen değerleri listeye ekle ve biraz kurcala. Değerleri 0 yapayım sekmeme olsun kafasına girme büyük ihtimalle oyun crash yiyecektir, karakterin hasar aldığında değişen değerlere bak ve hasar almıyorken ki değerler ile değiştir.

Saldırı hızının biraz ilerisinde diye bahsettiğim yer wallhack değerinin olduğu kısım, saldırı hızı + ca = wh diye bilinir, nokta atışı wh adresini vermez fakat sana verdiği adres karakterin collision durumunu gösteren adreslerin olduğu bölgedir.

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı ortalık fırsatcı dolmuş oyunda bi ton kişide sekmeme var legit olan ben yapmasını bilmediğim için yapamıyorum runik ac korumasında para ile satmaya çalışıyorlar :D bide fahiş fiyatlara bu konu hakkında yardımcı olacak var mı biliyorumki bir çoğunuz kullanmasını biliyorsunuz bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirimm şimdiden çok teşekkürler
string (CActorInstance::_CanNextComboAttack() - m_pkCurRaceMotionData=)
string'indeki mov ecx,[ecx+000000000] out yaparak animasyon u verir karakterin
buldugun anımasyonu ise dword türünde kendini sektir sektirdigin degeri al arat sekmedigin deger'i de yazdır o kadar
yada kısa yol localplayer den gel animasyon cıkar zaten ordan yap

string (CActorInstance::_CanNextComboAttack() - m_pkCurRaceMotionData=)
string'indeki mov ecx,[ecx+000000000] out yaparak animasyon u verir karakterin
buldugun anımasyonu ise dword türünde kendini sektir sektirdigin degeri al arat sekmedigin deger'i de yazdır o kadar
yada kısa yol localplayer den gel animasyon cıkar zaten ordan yap
discord adresini verebilir misin ufak bi noktada takıldım ben farklı bir yol ile yapıyorum tuşlu şekilde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt